zaterdag 4 januari 2014

Een heel nieuw jaar !!!!!!

We staan aan de wieg van een nieuw jaar en ik wens iedereen veel liefde en geluk toe en dat we maar heel veel mooie werkstukken mogen maken.
Voor mij gaat het een jaar worden van het afmaken van een stapeltje UFO's, de meeste werkjes van de Marti Michell club zijn aleen nog tops of zijn gedubbeld. 
Zo ook deze hiernaast, ik vind hem zelf wel mooi geworden en vanmorgen mocht ik hem op de workshop laten zien. Waar ons weer een nieuwe uitdaging geboden werd, heel erg leuk om te maken en je kan er als je dat wil veel scraps in kwijt. Maar daarover meer,  over twee weken als de tweede groep ook is geweest, maar dan zijn er misschien ook al wat blokken klaar.
Verder ben ik deze week aan een vest begonnen  en het tweede paar sokken is klaar.
Het blijft ongelofelijk wat er allemaal uit één draad voortkomt, het lijkt wel of je een ingewikkeld patroon zit te breien . In ieder geval ze zitten lekker  warm.En dan hier nog een foto van de top van Janny, dit wordt weer een middenstuk van een grote quilt, dus een verassing.

Dinsdag hebben weer Bee van de Breukelse Bijtjes, weer een fijne dag om naar uit te kijken
Lapjesruil En dan moet ik natuurlijk niet vergeten te melden dat de lapjesruil er weer aankomt. Als je het leuk vindt om mee te doen kun je op de link aan de rechterkant van mijn blog aanklikken. Daar vindt je alle informatie.
 
Een hele fijne week gewenst door Ria ;0))

 

5 opmerkingen:

 1. Wat een mooie top is het. Fijne sokken. Leuk he die patronen, of je heel ingewikkeld zit te breien,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij ook een heel fijn en creatief 2014 en geniet van al je steekjes, knuffel
  lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook voor jouw een geweldig nieuw jaar met veel leuke dingen en een goede gezondheid. Je top is prachtig geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Ria, ik wens je een heel mooi jaar toe. Je top is prachtig geworden. Die lapjesruil lijkt me heel leuk, maar mijn laptop werkt niet mee, hij reageert niet op de link. Groetjes, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Ria. Dat is een vrolijk begin van dit jaar bij jou, die top, maar ook je sokken! Wat zien die er enig en heerlijk uit. Ik ben benieuwd naar je volgende project. En ik lees bij meer anderen dat het een jaar van Ufo's afmaken wordt. Ik hoop dat dat bij mij ook gaat lukken. Veel plezier morgen op de Bee.

  BeantwoordenVerwijderen