zaterdag 22 maart 2014

Een klein bericht.

Het is niet te geloven maar weer is er een week omgevlogen, dinsdag hadden we een gezellige bee bij Clara thuis en daar heb ik lekker zitten breien. Ik kwam erachter dat ik helemaal geen lapjes handwerkje had dus daar gaat hopelijk morgen verandering in komen. Voor de reis wil ik toch ook iets gaan voorbereiden wat ik in het vliegtuig kan doen. En over de reis gesproken toen ik vanmiddag thuis kwam lag mijn toegangsbewijs al op de deurmat, supersnel.
Deze week was ik een extra dag vrij en die is opgegaan aan het kopen van nieuwe schoenen, dat had ik al veel te lang uitgesteld. Eenmaal thuis heb mij geworpen op huishoudelijke klusjes, met het felle licht komen de spinnewebjes tevoorschijn en die zijn nu allemaal weg.
 En daarna was er ook nog even tijd om achter de machine te kruipen, ruim de helft van de blokken is nu gestikt en ik kon het niet laten om vast iets in elkaar te zetten. Zo heb ik een beetje beeld van hoe het gaat worden.

En nu zijn de nieuwe randjes aan de beurt, ik heb nog niet gekeken maar ze zijn zeker weer prachtig.
Een fijne week en groeten van Ria ;0))
 

6 opmerkingen:

 1. Leuke blokjes! Blauw is toch zo'n mooie kleur...
  Je kunt er nooit genoeg van krijgen, vind ik.
  Fijne zondag!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige blokjes! Succes met de randjes, ben er ook nu mee bezig.

  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie blokken en leuk voorbereidingen treffen voor de reis.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk hè Ria, die voorpret voor een vakantie. Mooi hoor, die blauwe blokken.

  Groetjes, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een enig plaatje is dat Ria! Helemaal waar. Wij vervelen ons nooit hè, altijd weer nieuwe ideetjes of oude dingen die we af moeten maken. En dan ook nog geweldige vooruitzichten!! Hele fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen