zaterdag 14 juni 2014

Vrije zaterdag.

Ja en wat doe je dan op zo'n dag, wat later opstaan en op je gemak ontbijten. Pak de I-pad en kijkt hoe de nieuwe randjes eruit zien.
Vervolgens leg je het terzijde en begint braaf aan hetgeen je van plan was.
Bed verschonen en het wasgoed in de machine, vooruitzicht het kan heerlijk in de tuin drogen. Alles lekker tegen elkaar open zetten, nee de randjes moeten wachten tot vanmiddag. Eerst de boodschappen, op een ongestrest tempo, daarna een bakje koffie en het frisse bed weer opmaken en ondertussen een bovenkleding wasje, kan ook in de tuin gedroogd. Tussendoor wat rommeltjes opruimen.
Na de lunch, lekker buiten, wat onkruid wieden  en genieten van wat er allemaal in bloei staat. Helaas lopen er 7 katten rond die mijn tuin als kattenbak gebruiken dus ook daarvan weer een zak gevuld.

En dit zijn de bloemetjes waar ik van geniet en ik ben zo blij dat de Clematis het heeft overleeft.

Ook de vakantie komt naderbij en daar worden ook voorbereidingen voor getroffen.
We moeten een blok van 15'' meenemen om af te werken, ik had nog een blok liggen van de M&M club het zogenaamde Carpenters Wheel.
Daar heb ik een rand omgezet,(herken je de stof Chris) en doorgestikt, nu nog een bies snijden en dan kan het in de koffer.
Zoals jullie kunnen zien de nieuwe randjes zijn al klaar in de eerste lap, nu de andere twee lappen nog.
En nu maar afwachten waar Oranje ons weer mee gaat verassen deze week. ik ben geen echte voetbalfan maar de wedstrijd van gisteren had ik niet willen missen.

Iedereen weer een fijne week en heel veel groetjes van Ria ;0))
 
 

7 opmerkingen:

 1. Een heerlijk rustige zaterdag voor je. Je tuin ziet er mooi uit jammer van de katten je kunt korrels proberen dan blijven katten een poosje weg als het hard geregend heeft gewoon opnieuw strooien. Mooi blok neem je mee en veel plezier met de randjes van deze week.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klinkt als een lekkere relaxte zaterdag... Ik heb altijd het gevoel dat zaterdagen sneller gaan dan andere dagen.
  Je clematis is mooi, ze kunnen wel wat hebben hoor. Bij ons moest hij het echter wel afleggen tegen de overwoekerende klimop.
  Mijn randjes mogen morgen weer, vind ik een heerlijk werkje voor zondag. Alvast een fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk zo lekker aanrommelen! En dan als slagroom op de taart lekker handwerken!
  Geniet ze!
  Trouwens, net als jij, ben ik ook geen echte voetbalfan, maar als het op het WK aankomt, moét ik even kijken....... ;) Wat een super-wedstrijd tegen Spanje, he?! 5-1!!!!!!!!! YES!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja ik zie dus dat jij je randjes alweer af hebt en dat ondanks dat je een niet haasten dagje had erg veel werk hebt verzet! Jammer dat je vandaag niet buiten kunt zitten (tenminste hier is het erg fris!), knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk he zo'n vrije zaterdag. Dat is een goed begin van het weekend. Fijn dat je weer bij bent met de randjes, ik nog niet hoor. groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat ben jij gedisciplineerd!!! Petje af. Ik vind dat blok prachtig en ja, die stof..... past er schitterend bij. Dagdag.

  BeantwoordenVerwijderen