zaterdag 19 juli 2014

Je maakt een aantal blokken en dan............

Nu er 8 blokken klaar zijn ben je nieuwsgierig hoe het eruit gaat zien als het in elkaar zit. Nu was ik deze week bij Vlijtig Liesje (klik).
Eigenlijk om tussenvulling te kopen, maar ja het is zo'n lief winkeltje met zulke mooie stofjes, dat ik besloot om stof voor de tussenblokjes te kopen. Er waren net mooie stofjes van Marcus Brothers binnengekomen, en ik koos voor een een paars/rose stofje met een klein printje. Verder bleven er nog wel wat andere lapjes aan mijn vingers kleven hoor. Nog een klein beetje in de vakantie modus haha....
En ik moet zeggen het ziet er leuk uit en kan ik uitrekenen hoeveel ik van de lichte stof nodig heb. Ik had een lap in Amerika gekocht en het zal erom spannen want het liefst heb ik alles in dezelfde stof.

En dan kom je op donderdag thuis en zet de tv aan en hoort vaag iets over een ramp, op het werk heb ik er niets van meegekregen. En dan staat de wereld stil, een vliegtuig blijkt neergehaald boven de Oekraïne, vreselijk. Worden de mensen dan nooit wijzer. Ik wil hier graag mijn medeleven kenbaar maken voor alle nabestaanden, vrienden en bekenden, er zijn gewoon geen woorden voor.

Hierbij wil ik het voor deze week laten.
Ria ;0))
 

6 opmerkingen:

 1. Het is heel erg van het vliegtuig dat is neer gehaald, het grijpt je erg aan, terwijl ik niemand ken, maar wel verdrietig ben voor alle mensen die hierbij zijn omgekomen.

  De blokken zien er prachtig uit, zo netjes!

  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een zegen dat we niet alleen het quilten met elkaar kunnen delen, maar ook dit onmenselijke verdriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eerst maar even zeggen dat ik je blokken heel mooi vind,en vooral de stofkeuze is zo mooi...
  Het is verschrikkelijk wat er gebeurd is, en je vraagt je af hoe het toch mogelijk is ...
  We zaten te eten toen m'n man het vertelde, hij had het op de radio gehoord. Het maakte me gewoon misselijk, wat een werkelijkheid...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie blokken zijn het.
  Heb met plezier je verslag van de Amerika reis gelezen.Droom daar ook wel van.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie blokken zijn dit en een leuk uitje als ik het goed lees. Wat er gebeurd is echt vreselijk. Er zijn gewoon geen woorden voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige blokken!
  Wat er gebeurt is... is bijna niet te geloven en wat er nu gebeurt op de plaats van de ramp is mensonterend...
  groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen