zaterdag 13 september 2014

Gilde tentoonstelling in Arnhem.

Afgelopen zondag was een leuke gezellige dag, al vroeg werd ik gehaald om naar de Gilde tentoonstellig te gaan en om 10 uur stonden we voor de kerk.
Ik laat hier een kleine impressie zien van alle mooie quilts die hier hingen en hierbij de link (klik)van het fotoalbum in de linker zijkolom.

Kijk en geniet mee.
Dit zijn een paar foto's van quilts die ik extra mooi vond.

En dan even een heel  ander verhaal, ik kom vanmiddag thuis en vind een Porto verzoek van postnl op de mat.Een aantal maanden geleden had ik dit ook al een keer maar toen kon ik het poststuk niet bekijken en heb ik maar braaf betaald. Maar nu ging het om € 3.85 en dat vond ik erg veel en heb het poststuk opgevraagd, wat dit keer wel lukte. Het is een lege envelop met mijn naam en adres erop , die ik ook nog niet eens ontvangen heb. Dit ga ik dus echt niet betalen. En ga het wel verder uitzoeken.

Volgende week is er geen blog, de week daarop zal ik laten weten waarom.

Iedereen een hele fijne week, er is zon en warmte beloofd dus daar gaan we voor.
Groeten van Ria. ;0))
 

4 opmerkingen:

 1. Hallo Ria, mooie quilts daarin Arnhem zeg. Die bovenste is een schatje, en die van Gert is ook geweldig. De zwanen zijn ook heel mooi gemaakt.
  Wat raar van dat poststuk. Een lege envelop zonder porto. Misschien van iemand die even in de war was?
  Groetjes, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb de envelop alleen via internet gezien en niet thuisgekregen, ik heb de pagina uitgeprint wat over een aantal dagen kan heer niet meer bij, ik ga echt niet betalen ;0))

   Verwijderen
 2. Dat is toch raar; een lege envelop... Maar goed dat je het nagevraagd hebt!
  Prachtige quilts op de foto's en als je ervoor staat zie je pas goed hoe klein al die stukjes zijn, het is echt schilderen met lapjes!

  Fijn weekend, groetjes van Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik begrijp van verschillende blogs dat de tentoonstelling heel mooi was. Jij hebt ook genoten!
  Je maakt me nieuwsgierig Ria, geen blogje volgende week ..... We horen het wel. In ieder geval alle goeds en een fijne week.

  BeantwoordenVerwijderen