zaterdag 25 oktober 2014

Wintertijd.................

Het is zover we gaan de klok weer verzetten en maken ons op voor de winter, ik verheug me op het extra uurtje, morgen even lekker rustig aan doen. Dat is wel nodig na een drukke week met veel stress maar ook leuke dingen.
 Zoals een leuk gesprek met een vaste klant, het ging over hobby's en met name borduren . Ik vertelde van het randje per week project, en spontaan kwam ze de volgende dag een hele tas met resten borduurzijde brengen. Geweldig en lief, nu kan ik volgend jaar beginnen met het vervolg van de randjes.
En voor vandaag was er een leuke verassing, anderhalf jaar geleden kwam er knetterzeep uit. Een spuitbusje met schuim dat knettert en de handjes van de kindertjes mooi schoon maakt. Wassen zonder zeep.
Na een week was mijn display finaal leeg verkocht, mensen kenden het nog en het is een feestje voor de meeste kinderen. Ik had contact met de firma en ze zou twee display's opsturen en dat was prima, maar een uurtje naderhand belde ze en vroeg of ik het leuk vond dat ze ze kwam brengen gekleed in perenpak. Het was een groot succes ze heeft tweënenhalf uur rondgelopen en wij hebben goed verkocht.

Een leuke promotie en gezelligheid op ons kleine winkelcentrum, de medewinkeliers vonden het ook helemaal leuk.
KNETTERZEEP (klik) en zie hoe ketterzeep werkt.

Een heftig weekje al met al, dus zoals elke zaterdag beentjes op de bank en randjes borduren, groeten van Ria ;0)) 

2 opmerkingen:

 1. Zo Ria, dat zijn nog eens toffe peren! Ik heb je bedrijfspagina geliked.
  En wat lief van die klant om borduurzijde voor je mee te nemen. Zo'n verrassing geeft je toch een heerlijk gevoel. Liefs Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk; knetterzeep! Nog nooit van gehoord, maar is snap dat het lekker verkoopt na zo'n show...
  Geweldig die kaartjes met borduurzijde, daar kun je lekker mee vooruit en de herinnering blijft, dat vind ik dan weer zo leuk!
  Fijne week Ria, grtjs van Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen