zaterdag 13 december 2014

Bee van de Breukelse Bijtjes, de laatste van 2014

Het was een gezellige boel bij Clara thuis. En op deze laatste bee van 2014 was iedereen met een handwerkje bezig, heel knus. Van Lenie kregen we een verassing. Deze kerstkaart zou niet door de brievenbus passen. Ze had het patroon van de uil van de boottocht verkleint en voor ons allemaal van kerstwens voorzien. Dus de grote uil heeft nu een klein broertje, heel orgineel bedacht.

Janny showde haar kerstquilt, en was is zij toch goed in applicatie, zo netjes. Wederom petje af. 
Zij had ook de soep verzorgd Pastinaak, vergeten groente. En lekker dat het was. En zo sloten wij alvast het jaar af, natuurlijk zijn er al weer data voor volgend jaar en ook al plannetjes voor gezamelijke workshops, dus dat gaat ook weer helemaal goed komen.
Hetgeen wat ik die dag aan randjes borduurde kon ik ook weer allemaal uithalen, maar het was gezellig en dat is het belangrijkste.
En deze week heb ik via FB nog een leuke magic patch kunnen bemachtigen, helemaal Amish met leuke patronen. Welliswaar in het Frans maar plaatjes en een beetje Frans is niet zo moeilijk.
Inmiddels is de verbouwing afgerond en we zijn erg blij met de ruimte die er is ontstaan. En vandaag hebben de zaterdaghulpen de kerstboom in elkaar gezet en mooi DA roze versierd. We zijn klaar om heel veel cadeau's in te pakken.
En vandaag was het een feestje om te werken, ondanks dat ik best wel moe ben.
De winkeliersvereniging had het vandaag leuk voor elkaar, op het pleintje stonden party tenten met gluwijn en chocolademelk. En er reed een heuse kerstvrouw rond in een arreslee met een rendier ervoor.
Het was lekker druk en iedreeen was goed gehumeurd. Laten we dit met z'n allen vast houden.
Voor mij wordt dit een week waarin ik een beetje kan uitrusten en mijn huis verder in kerstsfeer kan brengen.

Tot volgende week, groeten van Ria ;0))
 
 
 
 

6 opmerkingen:

 1. Gelukkig is de verbouwing achter de rug, wat een drukte hé? Wij zijn op ons werk extra druk rond de feestdagen, omdat alles op tijd de deur uit moet voor de patiënten. Dus extra werkdagen, morgen ben ik aan de beurt. Wat is de kleine versie van het uiltje prachtig geworden, leuk cadeautje! En altijd leuk om iets te scoren, zoals dat blad van Magic Patch.

  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf die uiltjes en wat een gezelligheid in jouw winkel! Heel fijn weekend en doe kalm aan en geniet ervan! Knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gezelligheid en wat schattig die uiltjes. Op naar de laatste week.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Enig, die kleine uitljtes!!! Wat een leuk idee. En wat heerlijk dat de winkel helemaal klaar is en dat het ook prettig is om er te werken. Dat is vooral nu in die drukke tijd heel belangrijk. En dan thuis lekker genieten van de Magic Patch. Liefs van mij en een fijne werkweek!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Na hard werken is het goed rusten toch? je kunt in ieder geval op een aantal mooie gebeurtenissen terugkijken. Wat een heerlijke uitstraling na de verbouwing.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oooh, wat zijn die uiltjes schattig zeg. Leuk dat jullie deze cadeau kregen. Heerlijk hè, om via FB af en toe iets leuks tweedehands te kunnen kopen. Zo krijg ik ook een mooie verzameling bij elkaar. Veel plezier ermee, en succes met de laatste loodjes voor Kerst de komende dagen.

  BeantwoordenVerwijderen