zaterdag 6 december 2014

Kort blogje

Ja het wordt een kort blogje, het was gelukkig een drukke sinterklaasverkoop veel kleine cadeautjes maar toch. Er was genoeg te doen, omdat de baas heeft besloten om een kleine verbouwing te doen, en dat in deze periode. Normaal zouden de we winkel maandag in kerstsfeer omtoveren. In plaats daarvan zitten we in een enorme bende. Gelukkig waren de mannen met de benodigde materialen netjes op tijd vanmiddag zodat we toch nog op een redelijk tijdstip naar huis konden. De stelling op de foto is helemaal leeg en wordt vervangen, en nog eentje. Ik hoop dat het in één dag geklaard is zodat de kratten weer uitgepakt kunnen worden, want iedereen had natuurlijk pleisters nodig en die zaten in de onderste krat.
Maar we gaan het allemaal avonturen.
Deze week viel er ook weer ons gildeblad op de mat, met als extraatje een kleine omnigrid lineaal, een heel handig formaat. Er stond weer een mooi verslag in met veel foto's.
Rn omdat ik wistdat de sint mijn deurtje voorbij zou gaan had ik voor mijzelf mooie stofjes besteld bij De Quiltster, het was weer perfect verzorgd en snel in huis. bij de bestelling zat een leuk presentje, 3 hele mooie lapjes. Bedankt Marcha.
En dan was er nog een kleine wens, het vingerhoed stempeltje van Dorry. Via FB probeerde ik of iemand hem wilde verkopen maar daar was geen respons op.
Ik bestelde hem bij haar maar na een paar dagen bleef de brievenbus leeg, ik mailde haar en in het retour mailtje stond dat ze uitverkocht waren en het nog weken kon duren voordat ze weer kwamen. Ik waagde nog één poging via Quilten pagina markt, en binnen enkele dagen werd me een stempeltje aangeboden. Natuurlijk was ik heel blij en nu kan ik vingerhoedjes gaan stempelen.

Zo en nu ga ik de was ophangen en lekker uitrusten en morgen naar mijn zus, die was namelijk op 5 december jarig.

Fijne week en de groeten van Ria ;0)) 
 

8 opmerkingen:

 1. Dank je wel Ria, voor je leuke reactie. Meestal schrijf ik gelijk over de lapjes, maar deze keer was ik dus op vakantie, zodoende! En dan vergeet ik het ook nog te vermelden in mijn vorige blogje, dom hé
  Wat heerlijk zo'n stempeltje, ik wil het ook nog eens bestellen bij Dorry, maar dan van de hexagon
  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geniet lekker van je rust nu, er komen vast nog drukke dagen aan de komende periode. En succes natuurlijk met de veranderingen in de winkel, dat brengt toch altijd weer een hoop rompslomp met zich mee. Mooie lapjes heb je er weer bij, en super dat je toch de vingerhoedjes hebt gevonden. Werkt erg prettig, weet ik uit ervaring ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je toch je stempeltje hebt gevonden. Geniet ook van je mooie lapjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou, dat was het weekje weer wel voor jou! Rare tijd inderdaad om te verbouwen..., maar ja de baas weet het altijd beter hè...
  Prachtige lapjes heb je weer, groot gelijk om jezelf even te verwennen!
  Fijn weekend, groetjes van Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie lapjes en wat fijn voor je dat je toch het stempeltje hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Drukke tijd is wel een gezellige tijd. Succes en blij voor je dat je je stempel hebt. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat was nog eens mazzel Ria, dat je dat stempeltje kon bemachtigen. Toch eigenlijk een cadeautje :-).
  En mooie stofjes, tja, wie zichzelf niet kietelt...
  Veel plezier ermee.
  Liefs, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, da's natuurlijk niet een fijne tijd voor een verbouwing, al is hij klein. Komt wel weer goed. Fijn dat jullie goed verkocht hebben.
  Super dat je die stempeltjes toch nog hebt gekregen. Leuk zo, die verschillende formaatjes.
  Hoe verzint je zus dat nou om op 5 december jarig te zijn. Nou ja, dat betekent vaak wel 2 dagen feest.
  Fijne week Ria en sterkte met al het werk.

  BeantwoordenVerwijderen