zaterdag 10 januari 2015

De kop is eraf.

Ja de eerste volledige werkweek zit er weer op, en dan merk je pas hoe moe je bent na de feestdagen. Maar het is ook wel weer fijn om normaal te doen, met de verbouwing was er veel naar het magazijn verschoven en daar hebben we nu lekker huisgehouden. Alles ingericht zoals we het willen hebben en nu hoef ik alleen nog naar Ikea om gordijntjes en roetjes te kopen. Want we hebben mooie planken gekregen maar het blijft een rommelige inkijk. Al die verschillende doosjes en mandjes moeten achter het gordijn.
Dinsdag is zoals jullie weten mijn zaterdag en deze keer een hele gezellige, vrij onverwachts kwam mijn nicht Sonja (klik)op visite. En ze had de quiltjes voor haar tweeling kleindochters bij zich, de ene is helemaal af en de andere is een top. Als je ze wilt bekijken klik dan op de link dan kun je ze bekijken, echt schattig. We hebben er een gezellig dagje van gemaakt.

En deze week heb ik op FB nog wat kleine lapjes gescoord waaronder veel paars, voor mijn paarse project. Meestal ben ik te laat omdat ik werk maar deze keer had ik geluk.
En ja dan was er ook het Randjes projekt  voor  2015. Ik ben begonnen op een grote lap waarop 4 kolommen moeten komen maar ik heb de gang nog niet gevonden. Ongetwijfeld gaat die wel komen.
Morgen ga ik wat quilts opzoeken die moeten worden afgemaakt. Dinsdag is er weer Bee van De Breukelse bijtjes dus er moet weer gewerkt worden. Dit jaar wil ik toch wel enige projecten afmaken.

Meer heb ik even niet te melden maar volgende week ongetwijfeld meer. Groeten van Ria ;0))

6 opmerkingen:

 1. Heerlijk weer alles normaal, de drukke maand december weer achter de rug. Mooie lapjes heb je gescoord en je randjes project, dat komt vast goed.

  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Januari is toch altijd een maand van weer in het gewone ritme komen. Leuk dat je verder gaat met de randjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De randjes zien er alweer mooi uit. De gang komt vanzelf wel weer. Dat je moe bent na de decembermaand kan ik me voorstellen en dan ook nog een verbouwing erbij dubbel zo moe natuurlijk. Je lapjes zien er mooi uit. Werk ze deze week.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben bij Sonja op bezoek geweest hoor. Wat een enige quiltjes!
  Dat bovenste paarse lapje!! Heb ik ook, zó'n mooie kleur!
  Succes met je randjes. Ik vind het moedig hoor dat je daar weer aan mee doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het was weer gezellig Ria! En is ben echt vreselijk blij dat ik die naalden uit kan proberen, een openbaring, die dunne!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben ook altijd mijn hele weekgevoel kwijt tijdens de decembermaand, dus ik ben blij als alles dan weer een beetje normaal is. Intussen lijkt het al weer een hele tijd geleden dat de feestdagen waren. Vooral nu je 's morgens en 's avonds al kunt merken dat het weer langer licht is, dat is ook wel weer fijn. Goed dat je ook al met de randjes van 2015 gestart bent, ik ben nog steeds ergens voorin 2014 bezig. Geen nood, komt vast ooit een keer af. Geniet van je mooie nieuwe lapjes en tot gauw.

  BeantwoordenVerwijderen