zaterdag 24 januari 2015

Sneeuw

Vanmorgen opgeschrikt door een witte wereld, natuurlijk was het voorspeld maar ik hoop toch altijd dat het ergens anders valt. Ik moest werken en met dit weer weet je dat het een langzame ochtend zal worden .
Maar gelukkig was het weg toen ik weer naar huis ging, nu maar afwachten wat het eind van de week zal brengen, het is tenslotte winter.
Disndag was weer mijn zaterdag en ben ik lekker in huis bezig geweest, bij de firma Meeuw uit Almere had ik eind vorig jaar een rek besteld  om mijn quilts netjes op te hangen. Annelies had er ook eentje besteld en was zo lief om gelijk die voor mij mee te brengen. En met de bee van de breukelse Bijtjes bracht ze hem mee. Op de plek waar ik dacht dat hij kon staan was geen goed idee, dus er moest een beetje geschoven worden, en nu staat hij prima. Op het kleine rek hangen nu tops en quilts die alleen nog afgewerkt moeten worden. Ik ben er heel erg blij mee, het hangt nu lekker ruim.
En in de uurtjes die overbleven heb ik een zakje Debbie Mumm lapjes van 10/10 gestempeld met het vingerhoedstempeltje. Ik ben nog niet klaar maar het begin is er, het blijven mooie stofjes.
En in de avond uren ben ik verder gegaan met het af borduren van mijn randjes lappen. Gelukkig zijn de nieuwe randjes niet zo bewerkelijk zodat ik het rustig af kan gaan maken.
En nu zit de eerste maand er al weer bijna op en wordt het s'avonds steeds een stukje lichter, tijd om weer plannetjes te maken. Ik was niet van plan een reisje te maken dit jaar, maar op de bee werden de geruchten voor Nantes en Karlsruhe steeds aantrekkelijker. Nantes is geen optie voor mij , ik vind het een te grote afstand voor een te korte tijd en het is dan ook druk in de winkel. Dat moet maar een keertje na mijn pensioen. Maar voor de trip naar Karlsruhe zijn hevige plannen, de tijd voor het werk is gunstig en de reis niet zo lang. Dus ik hoop dat de andere dames een hotel kunnen vinden wat ons onderdak kan bieden, ik krijg er steeds meer zin in.

Dit was het weer voor deze week, iedereen voorzichtig in het verkeer en tot volgende week. Groeten van Ria ;0))
 

6 opmerkingen:

 1. Dat is een mooi rek zeg, voor je quilts. Mooi èn praktisch. Ik wist niet dat hij ook zulke rekken maakt.
  Eén randjeslap heb je dus helemaal af en de ander bijna.
  Als er eenmaal plannen in je hoofd zitten voor zo'n uitje, wordt dat steeds aantrekkelijker. Lijkt me enig!
  Geniet van je weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, het is de tijd van vakantieplannen maken..., toch wel leuk om even weg te gaan hoor...
  Wat een geweldig mooi rek heb je daar, dat is mijn wens ook nog voor ooit...
  Fijne zondag, groetjes v. Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi rek Ria, daar komen je quilts prachtig op uit. Toch nog een reisje in het verschiet , leuk hoor.
  Fijne zondag, liefs Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi rek en een prachtige quilt die er op hangt.
  Leuk om weer plannen te maken voor een reisje.
  Hier was en is de buitenwereld nog steeds groen.
  Een hele fijne week. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi quiltrek. En wat leuk de vingerhoedjes. Leuk dat je op reis gaat misschien. Ik hoop het voor je. Je randjes zijn erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen