zaterdag 31 januari 2015

Vermoeiend weekje.

Maandag had ik een dag vrij genomen want de woningbouw had bedacht om de ventilatorkanalen schoon te maken. normaal een klein klusje , dus ik dacht ga ik vanmiddag even naar IKEA om gordijntjes te kopen voor in het magazijn. Maar het liep totaal anders, de montuur zette de schroevendraaier in  het tweede paneeltje wat totaal aan gort ging. Een enorme bende, daar ging mijn dag. Ze hadden besloten om nieuwe ventilators te plaatsen. En ik zat met een gat, wat nu niet zo fris was in de keuken. Maar de monteur belde zijn collega om te vragen of het in de middag in orde kon maken. En gelukkig dat kon, ook bracht hij nog een collega mee die alle ramen en deuren naliep en al het hang en sluitwerk. En daarna ook nog alle roosters schoon spoot met luchtdruk.
Eind goed al goed, alle klussen zijn nu in één dag geklaard en hoef ik daar geen vrije dag meer voor te nemen.
Dinsdag was het tijd voor de pedicure en s'middags de bee in Breukelen. Veel is er niet uit mijn handen gekomen maar het was weer gezellig, ook belangrijk.
En toen ik woensdag op het werk kwam bleek een van de dames ziek te zijn, dus dat werd aanpoten, druk, druk, druk.
He enige wat er aan handwerken is gedaan is het afmaken van de randjes lappen. De blauw -rode kreeg een gezellige achterkant en nu alleenog een mooi kantje. De smalle zit op een houten klosje en de bonte lap komt om een bekleed rolletje. Maar goed dat de randje nog niet ingewikkeld zijn, volgende week worden ze tweekleurig en ik verheug me er nu al op.
Hopelijk is er voor volgende week wat rust in het verschiet, ik ga zo lekker borduren maar ik ben bang dat de luikjes dicht gaan vallen en er een slaapje op volgt.
Morgen ga ik de lapjes voor de LAPJESRUIL in orde maken , deze keer gaan ze ver op reis naar Equador, heel spannend.

Een fijne week toegewenst van Ria ;0))

5 opmerkingen:

 1. Je bent al wel heel ver met je drie lappen. Erg mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het heel knap 3 x randjes, erg mooi zijn ze geworden!

  Groet Miny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Muy lindo estos bordados.
  Asi que mis retales los envias tu, muy bueno.
  soy tu seguidora, te invito a que lo seas de mi blog.
  ya cambiamos siggy tambien.
  saludos

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig dat ze die klus toch in één dag klaar hadden. Zo zijn er altijd wel weer onverwachte dingen die opgelost moeten worden.
  Je randjeslappen zijn mooi! Dat je er toch 3 gemaakt hebt!! Ik vind het een hele prestatie.
  Van Eulalia heb ik ook een siggy in mijn Rol en af en toe heb ik even contact met haar. Leuk is dat hè!?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeetje zl je net zien dat zoiets bij jouw gebeurd. Dat heb ik ook altijd. Maar gelukig is alles toch nog in een dag opgelost. Je randjeslappen zijn erg mooi geworden.

  BeantwoordenVerwijderen