zaterdag 7 februari 2015

Lekker licht.

De eerste week van februari is al weer om en we gaan op naar het mooie weer maar vooral het licht. Vanmorgen werd ik wakker en dacht dat ik me verslapen had, maar het was gewoon licht heel fijn. Vanwege een zieke was ik vandaag dus  met de twee zaterdaghulpen en het was lekker druk, dus het klokje wilde wel keren.
En hoe zag de rest van de week eruit, dinsdag had ik geen afspraken dus ik kon weer lekker ruimen. Ik heb met mezelf afgesproken dat ik elke week een doos onderhanden neem. Dit keer was de schuur weer eens aan de beurt en er kon weer een halve vuilniszak gevuld worden, en ook de papier container kon weer lachen. En wat voelt dat fijn, ik kan op het ogenblik het quilten maar niet opstarten want het is te druk in mijn hoofd, dus ga ik maar ruimen. En dat werkt. 
 En dinsdag vielen mijn lapjes voor de lapjesruil in de brievenbus, allemaal paars, heerlijk en bedankt Mien Boerenkamp. Mijn lapjes zijn onderweg naar Eulalia in Ecuador, dus hopen dat ze ze mooi vind. Met het lezen van mijn blog, wat zij vertaald in het spaans, zag ze dat ik siggy's spaar. Dit niet meer zo fanatiek en ik sta ook niet meer op de lijst maar zij wil er graag eentje ruilen met mij. Dus morgen ga ik er eentje voor haar maken en ik gebruik dan ook de stofjes uit de lapjesruil voor haar.
Die voor mij is al onderweg en zal binnenkort op mijn blog verschijnen.

In de tijd dat ik op de nieuwe randjes wacht ben ik een klein kerstboompje aan het borduren, bestaande uit verschillende sneeuwvlokken. Het patroontje plukte ik ergens van internet. Een mooi kerststofje als rand en dan heb ik weer een klein werkje voor in mijn houten huisje.

Meer heb ik deze week niet gedaan buiten de 5 daagse werkweek.

Nu eerst maar even uitrusten en morgen een werkje bij elkaar scharrelen voor de Bee van de Breukelse Bijtjes a.s. dinsdag.
Weer een fijne week en de groeten van Ria ;0))

 

6 opmerkingen:

 1. Ja, ik moet ook weer eens ruimen. Geeft altijd meer overzicht. Mijn ruil met Eulalia ging erg vlot.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige paarse lapjes heb je gekregen met je ruil! En je borduurtje is enig!!! Zo mooi!

  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Soms moet je even een pauze inlassen en even nieuwe energie opdoen! Mooie lapjes en een schattig borduurtje, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik geniet ook weer van het lichter worden 's morgens. Heerlijk!
  Je hebt genoeg gedaan hoor, afgelopen week. Toch lekker als er weer wat opgeruimd is. En wat zijn die lapjes mooi!! Prachtige kleuren. Fijne week Ria!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is een goede actie van je om elke week een doos op te ruimen! Waar een quiltdipje niet goed voor is...
  Maar misschien begint het bij het zien van je nieuwe stofjes wel weer te kriebelen, ze zijn zo mooi!
  Heerlijk hè dat de dagen weer langer worden. 's Middags maakt het al een heel verschil!
  Fijne week, groetjes van Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha Ria, lekker is dat hè, eens flink opruimen. Ik doe het tegenwoordig ook regelmatig. De lapjes zijn precies in de roos voor jou, lekker paars ;-) En je kerstboompje wordt erg leuk.
  Liefs, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen