zaterdag 14 februari 2015

Bee van de Breukelse Bijtjes.

Wat hadden we weer een gezellige dinsdag, weer veel lief en leed gedeeld en dat schept een enorme band. En ook de trip naar Nadelweld in Karlsruhe is rond, we gaan met z'n vieren  en hotel en treinreis zijn geboekt en betaald. Heerlijk om naar uit te kijken. Eerst gaan er ook nog twee bijtjes naar Nantes, maar dat is voor mij een ongunstige tijd op mijn werk. 
En er was weer hard gewerkt Marry had haar restenquilt af, weer fleurig zoals we van haar gewend zijn. Wie haar quilts wil bekijken, bij de NAAIDOOS in Nieuw Buinen is een expositie van haar Quilts.
 En op de bee stikte ze haar nieuwe quilt in elkaar , mooie Japanse stofjes en het patroon zelf getekend. 
Ook de soep die zij elke keer maakt smaakte weer geweldig.
 En Nel had nu eens een dekentje voor haarzelf gehaakt, en is nu een bijpassend kussen aan het haken van de resten..
Clara heeft haar balipop quilt eindelijk klaar, door zwarte rand en sashings komen de stoffen erg mooi uit, nu nog doorquilten.
Verder waren Clara en Annelies bezig met een geheim project, wat ik kan verklappen is dat het te maken heeft met de Midweek op Texel waar zij samen naartoe gaan.
Lenie was er helaas niet.


Janny had haar sinterklaas cadeau gemaakt, de mijne zit nog in de verpakking.


En Janny kan maar niet stoppen met apliceren, weer twee Japanse huisjes af en tussen de blokjes komen blokken met prachtige Japanse bloemen.
 
En ikzelf zit min of meer in een quiltdip maar dinsdag heb ik dan eindelijk het doorquilten van mijn mini dresden plate voltooid. Nu nog afwerken.
En deze week kwam de siggy van Eulalia uit Ecuador binnen. Zij verstuurd alles aangetekend en dat gaat snel, mijn lapjes en siggy zijn nog steeds onderweg.


Dit was het weer voor deze week, en ga ik nog even een HH klusje doen....

Tot volgende week, groeten van Ria ;0)).
 

6 opmerkingen:

 1. Tja, die HH klusjes moeten ook gebeuren, soms best jammer, hihi. Ik ben benieuwd naar je Dresden, als hij helemaal klaar is. Vind ik zo'n leuk patroon. De dames van je Bee zijn altijd zo leuk en gevarieerd bezig. Dat is echt een vast punt van jou om naar uit te kijken, denk ik. En vast vooruit kijken naar Karlsruhe, enig! Fijne, frustige zondag Ria!
  O ja, en wat is die siggy van Eulalia leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellige week was het weer en nu een lekker rustig weekend! Knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weer een hoop nieuws van de bijtjes! Vooral de Japanse huisjes vind ik prachtig. Jammer dat je zelf even een dipje hebt Ria, maar dat komt vanzelf weer goed hoor. Ik heb soms ook een tijdje geen tijd of zin. Het is hobby, geen werk ;-)
  Liefs Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat wordt er bij jullie op de bee toch veel moois gemaakt. Het is weer genieten hier. En wat leuk dat je op reis gaat. Echt iets om naar uit te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lekker vooruitzicht Ria, een gezamenlijke trip naar Karlsruhe. Dat wordt vast genieten. Je laat weer mooie dingen zien die op de bee voorbij kwamen. Het zal je niet verbazen dat vooral de Japanse projecten mijn voorkeur hebben ;-) Een quiltdipje herkennen we denk ik allemaal wel, even doorbijten, dan kom je er vast snel weer uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Ria. Ik kreeg uw kladjes en kaart, allemaal heel mooi. Ik heb niet uw e-mail, waarom je dit bericht op de blog. Hartelijke groeten

  BeantwoordenVerwijderen