zaterdag 21 februari 2015

Randje per week.

Mijn quiltdip schiet niet erg op, dus deze week ook weer het nodige weggegooid en verkocht, gelukkig heb ik mijn hoge dosering vit D weer gehad en hopelijk gaat die zijn werk weer doen. Het is een wonder dat mijn collega's en ik van de griep verschoont blijven, al die proestende mensen voor de toonbank. We hebben een record aantal aan paracetamol en neusspray's verkocht, en nog is het eind niet in zicht.
Het enige wat doorgang vind is het project randje per week 2015, weer geweldig om aan te werken. Dit keer houd ik het bij één lap want de drie van vorig jaar was toch wel een beetje veel, deze zijn nu ook klaar op een kantje en een klos na maar daar word aan gewerkt.
De randjes van deze week zijn ook weer eenvoudig dus die zullen er vanavond wel weer opstaan.
Morgen ga ik weer wat lapjes knippen voor de dinsdag bee want de lapjes komen er al een hele tijd bekaaid vanaf.
Eindelijk kreeg ik deze week bericht uit Ecuador dat mijn lapjes waren aangekomen en ze was er blij mee. Ik had gekozen voor de Hollandse Tuin van den H&W, dat vond ik wel toepasselijk. Nu de siggy nog.

Het begint een beetje saai te worden maar meer heb ik deze week niet te melden, morgen eerst maar eens lekker uitrusten want het is zo maandag.
Fijne week en groeten van Ria ;0))

 

5 opmerkingen:

 1. Ook hier komen de lapjes er de laatste tijd bekaaid af. Ach, komt wel weer denk ik dan. Je lap wordt weer mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 'k Hoor het veel om me heen hoor, dat mensen weinig energie hebben en het is hard nodig dat het voorjaar wordt en de zon gaat schijnen!
  Zo'n bee is wel weer een stok achter de deur om je lapjes te pakken. Zelf ben ik ook lekker aan het borduren; geen randjes maar de kleine versie van de DJ

  Fijne zondag nog, groetjes v. Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou Ria, gewoon rustig aan doen. De lapjeszin komt vanzelf wel terug. Lekker in de zon achter het raam borduren en genieten van je vrije dag! Liefs Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie stoffen heb je gestuurd en wat zijn je randjes mooi. Rudtig aan doen hoor het komt vanzelf wel weer goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Niks saai hoor Ria. Je hebt niet altijd wat te vertellen, terwijl je wel van alles beleefd of doormaakt. Dat heb ik ook. En je randjeslap is verre van saai! Hij wordt weer enig. Fijn dat die lapjes bij Eulalia zijn aangekomen. Je siggy heeft ze nog niet? Komt wel goed. Mooie lapjes trouwens, stuurde je. Mooie serie.
  Veel plezier morgen op de Bee en gezond blijven hoor!

  BeantwoordenVerwijderen