zaterdag 21 maart 2015

Lucy Boston blok en mijn 200 st 'e blog bij Blogger.

Alweer een week voorbij, wat gaat de tijd snel.
Deze week is er weer weinig van handwerken gekomen, mijn vrije dinsdag heb ik op een heel gezellige wijze doorgebracht.
Mijn nicht Sonja was jarig geweest en dan prikken we altijd een dag om lekker bij te kletsen o.a. over lapjes en quiltprojecten. Het was natuurlijk een hele mooie zonnige dag en tijdens het ritje had ik het idee alsof het vakantie was.
En we hebben genoten, maar dus geen tijd voor een projectje, in het weekend kwam ik erachter dat er vier van mijn sterren de verkeerde kant op draaiden dus ik moest weer eens in het tornmes klimmen. Morgen ga ik het herstellen en dan weer verder.
Maar ik heb niet helemaal stilgezeten, het laatse Lucy Boston blok is af en nu kan ik gaan puzzelen en de tussenbanen gaan maken, wat ook nog best een aardig klusje is.

Dit was eigenlijk alles wat ik te melden had, dinsdag de kleine bee bij Janny en ook naar de kapper. Zog aan we al weer aardig richting Pasen. Iedereen weer een fijne week en groeten van Ria ;0))

 

7 opmerkingen:

 1. Wat gezellig om zo je vrije dag in te plannen, heerlijk. Jammer dat je nu toch wat moet uithalen. Succes!

  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vergeet ik je nog te feliciteren voor je 200ste blog!!! Bij deze!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. proficiat met je 200ste blogje.En wat jammer dat je moest loshalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi blok, en gefeliciteerd met je 200ste log. Jammer dat je uit moet halen en succes met puzzelen hoe in elkaar te zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, de tijd gaat veel te snel. Wat hadden jullie een bof met dat mooie weer vorige week dinsdag. Dan krijg je inderdaad een vakantiegevoel. Mooi blok, dat laatste. Die top schiet dus ook al aardig op.
  Fijne week Ria en tot ziens!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met je 200e (blog) ;-). Het was inderdaad heel gezellig die dinsdag en ik ben reuzeblij met de cadeautjes. Gek he, dat je af en toe zo zit te suffen dat je een heel stuk uit moet halen. Dat uithalen is tot daar aan toe, maar ik kan het nooit uitstaan dat ik het niet eerder door had dat ik het fout deed. De laaste Lucy is weer prachtig!
  Liefs, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen