zaterdag 30 mei 2015

Zonnig,winderig en fris.

Vandaag ben ik lekker vrij, en  aan het rommelen in huis. En wat extra wasjes aan het doen, al is het niet erg warm mijn katoenen sprei hang heerlijk aan de lijn te wapperen en zal vanavond wel droog zijn, en dan kan die een paar maandjes in de kast, want we zullen toch zeker wel een zomer krijgen.
Na lang zoeken naar een afwerking voor mijn Randje per week 2014, vond ik dit leuke geruite bandje met pikootje, op de beurs in Karlsruhe, En dat heb ik er tweede pinksterdag omheen gezet, het weer scheelde een jas met de eerste pinksterdag waarop we heerlijk met de visite in de tuin hebben kunnen zitten. Maar er is genoeg te doen, binnen vermaak ik me ook wel.
En zoals ik al schreef vorige week ben ik toch ook weer aan een nieuw project begonnen, de malletjes en de nieuw aangeschafte  stofjes lagen te schreeuwen in de kast. En dan zwicht je toch, ik wel tenminste, tenslotte moet je doen waar je je lekker bij voelt. En op de dinsdag bee in Breukelen heb ik dit gedeelte ook in elkaar gezet, heel spannend.
En zo moet het ongeveer gaan worden en ook weer verder bouwen aan de rozet.
En deze week heb deze shawl afgebreid, de Wingspan voor heerlijk warme schouders. Deze mooie bol kocht ik op de beurs in Karlsruhe samen met een rondbreinaald. want ik wilde wat te doen hebben in de trein. Helaas had onze trein 25 min vertraging, dus geen gereserveerde zitplaatsen. Althans niet de eerste 2 uur. het laatste stuk van de reis konden we wel zitten en hebben we naar hartelust kunnen breien. Ik kocht nog een mooie bol en die gaat morgen op de pen. Maar eerst de randjes inhalen want ik loop er drie achter, het ene randje van vorige week schoot niet op dus pakte ik steeds mijn breiwerk. Maar dat gaat deze week helemaal goed komen.

Weer een creatieve week gewenst en groeten van Ria ;0))

5 opmerkingen:

 1. Ik vind die sjaal wel erg super mooi geworden, wat heb je toch tegenwoordig prachtige kleuren wol hé? Dat nieuwe blok ziet erg lekker vrolijk uit en de randjes lap van 2014 is prachtig geworden, moet bekennen dat die van mij nog niet klaar is.
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig je sjaat.
  Leuk nieuw project hé,ben er ook mee bezig,ik patch de blokjes dus geen kartonnetjes voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, dat is moeilijk hè als je iets nieuws hebt liggen en je moet er dan afblijven. Ik kan dat ook niet hoor, dan moet je toch even proberen!
  Wat heb je de randjeslap mooi afgewerkt, het is ook echt AF op die manier.
  Die sjaal heb je echt heel snel gebreid Ria!
  Fijne zondag, groetjes v. Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig Ria, die afwerking van je randjeslap, past er helemaal bij.
  Ik ben weg van die rozet, veel werk, maar wat een effect! En die sjaal, WOW, wat een pracht, die kleuren!! Fijne zondag verder en natuurlijk ook een fijne werkweek.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi zeg, zowel je eerste vorderingen aan je nieuwe quilt, als je sjaal. Van kleur verlopend garen vind ik altijd zo mooi. Mijn mallen voor de Passacaglia zijn onderweg, ik heb net vandaag bericht gehad dat ze op de post zijn ;-)

  BeantwoordenVerwijderen