zaterdag 6 juni 2015

Tijd voor de tuin.

Maar dan moet het wel een beetje weer zijn, en de afgelopen  weken had ik geen geluk wat een regen. Maar ik word helemaal blij van dit kleine hoekje van het terras, deze campanula is gratis komen aanwaaien en bloeit al jaren  geweldig.
En ook de kale stokken van de Liguster lopen al weer lekker uit. En vandaag heb ik de rest van de heg gesnoeit. Het was zo stil in de winkel dat ik twee uurtjes eerder ben weggegaan, ik heb de was aangezet en ben de tuin ingegaan. Ineens stak de nieuwe buurman zijn hooft over de schutting en we maakten een praatje, zij laten een prachtige serre aan het huis bouwen. Toen zij pas in het huis kwamen is hij heel erg aan het ruimen gegaan in de tuin, en ik had nog een kaalgeknipte hulst staan en die stam heeft hij er voor mij uitgehaald. Ik ben blij met mijn nieuwe buren. Morgen ga ik weer verder want er is enorm veel onkruid gegroeid.
Voor patchen was deze week geen tijd, dat komt disdag wel weer op de Bee van de Breukelse Bijtjes. Maar ik liep een beetje achter met de randjes en hikte een beetje tegen de sterretjes rand aan, maar nu ben ik klaar voor de nieuwe twee.
Verder was er tijd voor de nieuwe colshawl een hele steek en een prachtig wolletje.

Weer een fijne week en de groeten van Ria ;0))
 

3 opmerkingen:

 1. Heerlijk om zulke lieve buren te hebben, zoveel plezier en gezelligheid heb je dan! Vanmiddag ben ik ook bezig geweest in de tuin, allemaal onkruid weghalen. De campanula is zo mooi hé, helemaal als het zomaar is komen aanwaaien!
  De randjes zien er prachtig uit en wat een prachtige kleuren van je breiwerkje!
  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beter een goede buur dan een verre vriend, zeggen ze altijd...
  Akelei heb je zo'n plezier van, en hij bloeit ook zo lang, soms zelfs nog een tijd in de winter! En het is je kleurtje nog ook hè...
  Morgen lekker in de tuin zitten met je breiwerk! Het gaat nu echt zomer worden...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ria, ik kon twee nieuwe blogjes tegelijk van je lezen. Had de laatste weken nergens tijd voor gehad. En mijn laptop is niet in orde dus ik kan zelf wel bloggen, maar geen foto's plaatsen dus het moet nog maar een paar dagen wachten. Prachtig blok en shawl heb je gemaakt, en je tuin zal best weer een plaatje zijn. Binnenkort kom ik het allemaal bekijken. Liefs, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen