zaterdag 11 juli 2015

Zonnig vakantie blogje.

Wat heb ik toch een heerlijke vakantie echt ongelofelijk, en ik geniet er ook extra van. Deze week hadden we weer een gezellige bee, binnen hadden we het niet super warm en er werd dan ook heel hard gewerkt en naar elkaar geluisterd.
Even een rondje langs de tafel, Nel is weer een nieuwe dekentje gestart en kijk eens wat een mooie kleurencombinatie.
Janny maakt de restjes op van de Japanse stofjes, een quilt uit de Quiltmania, het lijkt makkelijk maar er zit een golfje in het blok.
Lenie was druk met het doorquilten van haar sterrenquilt, een leuk patroon.
En ze showde de babyquilt die binnenkort weggeven wordt. 

Clara haakte aan haar omslagdoek, zo'n mooi kleurverloop, een feestje.

Annelies quilte de lap door waar de poppetjes op moeten komen.
Deze quilt is voor een kinderhuis in een ver land, de bedoeling is dat ze de popjes eraf halen om mee te spelen. Ze zijn met klitteband bevestigd.
Ik zelf ging lekker verder met de rozet, deze rand is nu bijna klaar, dan verder met de roze sterretjesrand.
En onze ijverige Marry schiet al lekker op met het patroon uit het quiltnieuws.
En verder geniet ik van mijn tuin het wordt alsmaar mooier, ik kan alleen in de ochtend wat doenwant de rest van de dag brand de zon.
Maar daar hebben we een parasol voor zodat ik kan borduren en patchen. Verder worden er HH produkten vervangen en naar het milieupunt gereden.
Eergisteren de schuur drastisch opgeruimd, er stond nog veel verroest gereedschap van mijn vader, waar niets meer van te gebruiken was.
Donderdag had ik een heerlijke dag met mijn nicht Sonja (klik), we konden niet buiten zitten maar hebben ons prima vermaakt, ze had een quilt bij zich.
En dan rest er nog één week, maar daar gaan we nog niet aan denken.

Geniet van het mooie weer, groeten van Ria ;0))5 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige projecten, gezellig zo, met een leuke groep handwerken! Geniet nog maar lekker van je vakantie, niet te ver in het voren denken.
  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je nog steeds zo enorm geniet van je vakantie thuis! Het is ook heerlijk om eens al die dingen te kunnen doen waar je zo vaak niet aan toe kwam...
  Je hebt een heerlijk grote tuin, Ria!
  Fijn om met elkaar op de bee zo enthousiast bezig te zijn. Wat een handig rolletje ligt daar; het lijkt wel zo'n rol voor een legpuzzel...
  Fijne week gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er erg mooi uit wat er gemaakt wordt op de bee en de tuin wordt ook steeds mooier. Weet je al wat je met het middenstuk gaat doen? Fijne vakantie verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha Ria, heerlijk dat je nog dames hebt die aan de handwerken zijn echt inspiratie... opruimen is hier naast oppassen op het ogenblik alles wat ik doe, hoe langer ik bezig ben met weggooien hoe makkelijker het wordt hihi... wacht zelf echt tot de vakantie van quiltvriendinnen is afgelopen ik mis ze...
  groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen