zaterdag 19 september 2015

Weer een stukje opgeschoten.

Eerst even een inkijkje in mijn opgeruimde lapjeskast, en ik ben blij dat het weer aan kant is. afgelopen weken heb ik zakje en voor zakje en doos voor doos uitgeplozen. En hier en daar wat op FB verkocht, ik mag wel 200 worden wil ik al deze lapjes kunnen verwerken en met het tempo van nu zal dit niet gaan lukken. maar voorlopig kan ik alles weer vinden. Het is natuurlijk niet alles want in mijn hobbykamer heb ik ook nog het nodige liggen. Maar de dozen onder mijn bed zijn allemaal weg een bevrijdend gevoel in het hoofd en het is makkelijker stofzuigen.
Onder andere de lapjes die ik nodig heb voor mijn Dear Jane. Deze week is het tornmesje weer mijn grootse vriend geweest dus het is bij anderhalf puntje gebleven, maar het is toch weer wat. Van de kleine stukjes maak ik gelijk vingerhoedjes met mijn stempel zodat het een gevarieerde voorraad wordt.
En in de avonduren werden we aardig bezig gehouden met de wat bredere randjes maar ze waren de moeite waard om te borduren. Het derde deel van mijn lap is nu vol. en als er niet teveel brede randen tussen zitten ga ik het denk ik redden met de ruimte. Deze week zijn het weer twee smalle dus ik ga zo lekker borduren. Morgen komt er niets van Jane want ik ga op bezoek, maar dinsdag kan ik het volgende puntje  afmaken.

Geniet van deze week met af en toe een zonnetje, want de herfst is onderweg.
Groeten van Ria ;0))


9 opmerkingen:

 1. Kast ziet er fantastisch uit Ria, geniet ervan en heel veel borduur plezier!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh Ria, wat heb je een mooie lapjeskast..... jij kunt zo heerlijk kiezen als je maaklust hebt! Je puntjes worden prachtig, helemaal als het allemaal eens niet zo makkelijk gaat..... knap dat je er voor gaat.....
  Ja de afgelopen week waren het pittige randjes, maar deze week is het goed te doen.....
  Veel steekjes plezier en morgen een fijne dag,
  Herfstige groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk al die lapjes. Je gaat goed met je punten en je randjeslap is super !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is altijd een hele klus hè, om je lapjes te ordenen. Soms weet ik niet welke ik bij welke moet leggen ....
  Je randjes zijn beeldschoon! Dat wordt een prachtlap.
  Jij ook een fijne week met mooi herfstweer. Is al wel weer aan de frisse kant hè?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk Ria, zo'n opgeruimde kast. Al is het meestal maar van korte duur ;-). Wat zijn ze mooi, die puntjes voor de Dear Jane. Ik vind de kleuren prachtig. En je randjes worden heel vrolijk.
  Liefs, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, wat een heerlijke voorraad lapjes... een genot om naar te kijken! Het werkt zo fijn als je alles weer kunt vinden.
  Eigenlijk jammer dat ik dit jaar de randjes niet borduur, want ze zijn wel heel mooi. Leuk om ze te zien in jouw kleurtjes.

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, fijne lapjeskast! Hier zou ik uren naar kunnen kijken!
  Je Dear Jane punten zijn erg leuk, kan haast niet wachten tot ik daar aan toe ben. Moet nog wel even wachten, het middenstuk duurt ook nog wel eventjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie lapjeskast. Ziet er geweldig strak uit. En wat een mooie punten heb je erbij. Je randjes zijn erg mooi ik loop 3 weken achter. Moet dus even een inhaalslag maken.

  BeantwoordenVerwijderen