zaterdag 16 januari 2016

Bee van de Breukelse Bijtjes.

Wat was het een gezellige dinsdag, en wat was het buiten koud, heerlijk bijgepraat en elkaars werk bekeken.
 De Di Ford van Janny is bijna klaar, en wat is hij prachtig geworden.
Ze heeft hem prachtig doorgequilt op haar Bernina, die na een aantal jaren deed wat hij moest doen QUIlTEN, en ze heeft echt de slag te pakken, petje af Janny.
Marry werkte heerlijk aan een nieuwe huisjesquilt geheel op de naaimachine, en wat had ze weer een heerlijke pan soep gemaakt voor de lunch.
Nel haakte vrolijk verder aan een deken, een erg mooi patroon.
En Annelies maakte stoffen bakjes om de bollen wol onder het breien in het gareel te houden. En in de middag ging ze met Clara naar wol en zijde in Maartensdijk om de gewonnen cadeau bon van Clara te verzilveren. 
En dit is het geworden, prachtige kleuren.
 
Lenie werkte aan een volgend hexagon project, ietsje groter.
En zelf heb ik bijna twee punten afgekregen, nu nog twee en dan kan ik de randen aan het middenstuk gaan zetten en is de top klaar. Wat een fijn gevoel is dit.
En vorige week zondag heb ik ook nog een mandje geknipt voor de nieuwe mandjes quilt, maar er zit nog niets vast hoor, daarvoor was ik deze week s'avonds veel te moe helaas.
 
 Vanmorgen belde een zaterdaghulp af wegens ziekte dus heb ik de dag gedraaid met de andere zaterdaghulp, dat betekende nauwelijks pauze en dat viel niet mee aan het einde van een drukke week.Ik kon ook niemand bellen want die hadden allemaal een afspraak gepland, maar we hebben het overleefd en ik vind dat ik nu wel even lekker mag relaxen.
Een fijne week, groeten van Ria ;0))
 

5 opmerkingen:

 1. Die is leuk, die draad in het oog!
  Oh wat een pracht en wat knap, die DiFord!! Maar ook de andere dingen die je laat zien, zijn enig. Wat een talenten daar bij jullie.
  Lekker uitrusten en genieten van je weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldige projecten van de Bee-leden!!! Je hebt er weer 2 punten erbij en oh...de mandjes-quilt, ik heb alles opgeslagen, want wie weet dat ik er toch eens aan begin, zo leuk!!!
  Wat erg dat je het zo druk hebt en dan ook nog de laatste dag van de week, maar gelukkig kun je morgen lekker uitrusten en met de lapjes "spelen"
  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoop dat je lekker uitrust dit weekend en na geniet van jullie gezellige bee, want wat wordt er aan veel moois gewerkt! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat laat je weer veel moois zien. De Mountmellick is prachtig net als al het andere werk. Mooie punten heb je klaar en bijna je Jane af geweldig. Je mandje vind ik ook erg mooi. En nu genieten van he vrije tijd en lekker uitrusten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Ria, de Di Ford is geweldig mooi geworden. En die huisjes, ik herken hem: welcome to the north pole. Ik heb het patroon en ga hem zeker in de komende twee jaar maken. Ik vind dat zó leuk! Je mandjes worden vast ook prachtig. En ook de andere dames hebben weel leuke dingen gemaakt. Groetjes, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen