vrijdag 1 januari 2016

De beste wensen voor 2016.

Januari 2016, alweer de eerste dag van het nieuwe jaar en ik wil alle lezers van mijn blog een gezond, vredig, gelukkig en creatief jaar toewensen.
Zoals de meesten van jullie misschien hebben gelezen of gezien in de media, was mijn einde van het jaar alles behalve rustig te noemen. Ik werk in een DA  drogisterij en daarvan klapte het moederbedrijf, ik ben niet in directe dienst van DA dus mijn baan stond niet gelijk op het spel, maar toch een hele vervelende situatie. Het was een heel geregel bij ons in de zaak, en het afwachten was alles behalve leuk te noemen.
Alle vragen van de klanten moesten beantwoord voor zover wij dat konden, blij waren we dan ook toen we hoorden van een doorstart. Het zou toch jammer zijn als de advies drogist haar deuren  zou moeten sluiten, hopelijk gaan de mensen in 2016 voor kwaliteit dat zou voor ons bijzonder fijn zijn. Maandag kunnen we weer normaal bestellen en hopen wij op de vertrouwde voet verder te gaan.

Volgende week weer een quiltblogje want de puntjes voor Jane schieten al lekker op.
Groeten van Ria ;0))

  

4 opmerkingen:

 1. Oh Ria, wat fijn dat er een doorstart is voor jullie DA, ik wist niet dat het die winkel was waar je voor werkt. Wat een opluchting!
  Ik wens je een superfijn, gezellig en creatief 2016

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook voor jou de beste wensen voor een goed, gelukkig en gezond nieuwjaar!
  groetjes, Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alle goeds voor 2016 gewenst, Ria. Wat een spanning voor jullie zo rond het einde van het jaar. Maar gelukkig is het mee gevallen...

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb wél aan je gedacht! Ik wist niet zeker of je bij een DA drogist werkte of niet. Natuurlijk was dat toch spannend voor jullie. Gelukkig dat jij je geen zorgen hoeft te maken. Ik snap de constructie niet echt, lijkt me best ingewikkeld tegenwoordig. Maar jij houdt in ieder geval je plekje en je vaste klantjes!

  BeantwoordenVerwijderen