zaterdag 6 februari 2016

Kort berichtje.

Ja even een heel kort berichtje, vorige week zat ik lekker in mijn vel veel gehandwerkt en voelde me fit. Maar dat gevoel was maandag ver te zoeken. Op mijn werk werd ons  medegedeeld dat de winkel per 1 mei gaat sluiten, dat betekend dat ons team allemaal wordt ontslagen. Na 41 jaar komt er een einde aan mijn werk. Ik kan het gewoon niet bevatten en het is onwezelijk. Mijn contract loop tot 1 juni en zal dan in mei nog vaak aanwezig zijn in het pand om samen met nog een collega wat dingen af te wikkelen. Ik had het me heel anders voorgesteld en nu sta  je voor het blok, het verdriet in het team is groot. Alles hadden we op de rit, keurig kloppend en nu dit.
Dit wilde ik even kwijt, dinsdag hebben we weer bee van Breukelse bijtjes en hoop volgende week een leuker blogje te schrijven.

Groeten van Ria ;0))

16 opmerkingen:

 1. Nou, dat is schrikken Ria! En toch nog tamelijk onverwacht, denk ik... Tjonge, je werk ... dat is toch een groot deel van je leven!
  Sterkte in alles hoor...

  groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schrik als je dat ineens te horen krijgt. Sterkte ook voor je collega's.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan me voorstellen dat het erg moeilijk is om de sfeer de werklust er een beetje in te houden Ria. Maar hopelijk lukt het je om er de komende maanden nog wat van te maken, voor jezelf. Liefs Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een akelig bericht. Jammer voor je.
  Sterkte. groetjes, Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ach Ria dat is wel heel vervelend. Sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat erg voor je Ria, ik kan mij indenken dat je helemaal van slag bent. 41 jaar is heel lang om dan op deze manier afscheid te moeten nemen. Heel veel sterkte de komende maanden en ik hoop dat het voor jullie team toch een goede tijd wordt!! Groetjes Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Allemachtig, dat hadden je je echt anders voorgesteld, zeker na zo'n lange loopbaan. Sterkte hoor, want die laatste maanden zal het niet meevallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ontzettend vervelend. En dan nog een aantal maanden verder moeten. Die worden niet makkelijk.
  Sterkte ermee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nou joh, dát is een klap! Dat moet je eerst verwerken en van bijkomen. Hoe kan dat nou ineens? Jullie winkel zou toch blijven, had ik begrepen.
  Wordt alles wel goed geregeld voor je, financieel en zo? Heel veel sterkte Ria en geniet dinsdag maar fijn van je quiltmaatjes. Ik denk dat je daar je emoties wel kwijt kan. Liefs van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat is vreselijk nieuws. Ik wens je veel sterkte toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dit is een kwalijke zaak; ronduit slecht (nieuws) voor een mens.
  Ik wens je sterkte met het 'afwikkelen van dingen'... Daar hebben ze je dan nog wel voor nodig.
  En voor daarna!
  Mijn kaarsje brandt ook voor jou, Ria.
  Lieve groet,

  Jeanneke.

  BeantwoordenVerwijderen