zaterdag 2 april 2016

Kleine update.

Het is al weer even geleden dat ik een blogje schreef, we zijn op het werk de laatste fase ingegaan van de leegverkoop van de winkel. Daarbij hebben onze vaste klanten goed geholpen.
De vele bloemen, bonbons,paaseieren en kleine cadeautjes, maar vooral alle lieve woorden hebben ons er doorheen  gesleept. En nog komen er dagelijks mensen voor een doosje paracetamol en vragen ons hoe het met ons gaat echt hartverwarmend, en we zullen de fijne stek op het winkelcentrum en elkaar vreselijk gaan missen.
Slechts een van ons heeft een nieuwe baan gevonden, en de rest is aan het solliciteren. De sluiting zal waarschijnlijk ook eerder plaats vinden, wij denken zelf rond 15 april.

Een grote troost is dat de zomer eraan komt, de magnolia staat in volle bloei en de plantjes ontwaken langzaam uit hun winterslaap. Ook dit jaar zal de tuin veel aandacht krijgen.
Op handwerkgebied is het erg rommelig in mijn hoofd en ben met veel tegelijk bezig. De Grace-Cal  sjaal waar ik aan was begonnen is vaak van de pennen geweest in verband met uithalen. Maar nu de eerst rand een feit is zal het weer wat sneller gaan.
De blokjes voor de Temecula quilt zijn ook aardig op orde.
En ook het tweede blok voor de Mandjesquilt is op de blaadjes na klaar. Het ideee en de stofjes voor het volgende mandjes liggen al klaar.
Dinsdag hebben we weer Bee van de Breukelse Bijtjes en kan ik weer even echt ontspannen.
Hier begint het zonnetje te schijnen en het belooft een mooi weekend te worden, tijd om weer eens wat vit.D op te bouwen.
Groeten van Ria ;0))
 

7 opmerkingen:

 1. Nou Ria, stuur eens een beetje zon deze kant uit! Een half uurtje lager is het nog één en al bewolking, ondanks de beloftes.Dus half april al zonder werk? Tja, dan hebben de trouwe klanten iets teveel hun best gedaan. Nu maar hopen dat het een mooie zomer wordt, als schrale troost. Je shawl wordt prachtig! Liefs Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fij dat je de energie hebt om te bloggen.
  Lastig is het en blijft het, het sluiten van de winkel.
  Mijn persoonlijke motto is: kijken naar wat ik wel heb en niet naar wat ik niet heb.
  Mooi weer, een gezellige bee....
  Wellicht helpt dat jou ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel sterkte met alles. Ik hoop dat het snel rustiger is in je hoofd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel sterkte met alles. Ik hoop dat het snel rustiger is in je hoofd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Naar om de laatste periode van je werk nu zo in te gaan. Ik hoop voor je dat er snel zich iets heel leuks aandient. En verder mag het ook heel snel mooi weer worden zodat je daar van kunt genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is al snel joh, de 15e van deze maand. Wat een verandering voor jullie. Ik hoop toch zo dat jij ook een job vindt waar je je thuis gaat voelen.
  Maar er gaat natuurlijk niets boven je Sewing Room ..... en de tuin. Mooi die boom in bloei! En mooi dat mandjesblok! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het is maar goed dat je zo'n geweldige hobby hebt en mensen met wie je die kunt delen, Ria.
  Wat een narigheid toch als je je baan verliest na zoveel trouwe jaren ...

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen