zaterdag 21 mei 2016

Toch maar even een klein verhaaltje.

Naast alle papierwerk bestond deze week uit de voorbereidingen van de workshop in Diever over een aantal weken.
De stoffen werden gewassen en bleken niet af te geven op de collercatchers dat was fijn. Maar ze waren wel wat gekrompen waardoor ik niet helemaal uit kwam met snijden , dus nog maar even een ritje naar den Dolder.
Alle stalen opgeplakt zoals de juf het heeft besteld. En dan begint het grote werk het snijden, ik kan zeggen dat ik dit geen fijne klus vond want het was zoveel. 
Heel wat strips waren het  maar het is gelukt, nu alles nog nummeren met stickers en dan moeten we zo van start kunnen gaan, op hoop van zegen.

Verder komt er nog niet zoveel uit mijn handen, af en toe een klein werkje of breiwerkje en wat huishoudelijke klusjes, Alles is nog steeds onwerkelijk maar ook dat zal wel weer een keertje vorm krijgen. De eerste afwijzing is al binnen.
Iedereen een fijne week en ik hoop dat de zon zich wat vaker laat zien.
Groeten van Ria ;0))


4 opmerkingen:

 1. Succes in Diever. Niet leuk, afwijzingen voor een nieuwe baan.
  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, dat valt niet mee ... Het doet veel met je en dat is geen wonder. Hopelijk ga je toch je draai weer vinden, en mooi weer kan wel goed doen daarin!
  Wat een werk om al die reepjes te snijden ..., logisch dat je het zat werd...

  groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een eerk hè, al die reepjes snijden. Maar dan kun je lekker aanvallen als het allemaal klaar ligt. Ik denk dat er nog teveel onrust in je hoofd zit om je echt te concenteren. Dat zal wel beter worden, maar ik heb ook wel van die dagen hoor Ria. Dat ik tijd genoeg heb en maar niet tot iets kan komen, omdat ik eigenlijk teveel wil. Een mens zit raar in elkaar. Liefs, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heeeel veel plezier in Diever!
  Het afwijzen doet zeer, maar probeer het niet persoonlijk te zien Ria. Er zijn zo veel mensen die werk zoeken, dat de spoeling dun wordt!
  Ik gan natuurlijk wel geweldig voor je duimen!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen