zaterdag 20 augustus 2016

Bee van de Breukelse Bijtjes.

Het is een beetje komkommer tijd ook bij de Bijtjes, maar het was toch weer een gezellig dag. En Janny toonde ons een affo, jawel haar eerste Light in The Valley is helemaal klaar. Een prachtige quilt geworden en de volgende is alweer gesneden, ze heeft namelijk nog twee bestellingen. De mijne ligt nog even veilig opgeborgen in een mooi tasje.
Ik ben op het ogenblik te druk met ''Lucy'', want het volgende hoofdstuk dient zich aan. Het heet natuurlijk niet voor niets patchwork of the crosses, en op dat kruispunt ben ik nu aangekomen. Want waar kies je voor allemaal dezelfde stofjes in het midden of allemaal verschillende die in de blokken voorkomen.
Met het zoeken naar een stofje in mijn eigen winkel voor een mede bijtje kwam ik een lap tegen van Jinny Beyer, en zag in een oogopslag DIT gaat het worden. Het motiefje komt vaak genoeg voor in het 25 cm lapje op dubbele breedte. Ik ben er helemaal blij mee en ben gelijk aan het knippen gegaan. Nu is het grootste deel klaar om door te werken en ik heb er weer helemaal zin in.
En in de avonduren brei ik lekker door aan de vierkantjes, maar ik raak wel door de voorraad heen, maar één van de bijtjes breit ook sokken en die heeft nog wel wat restjes liggen.
Verder ben ik druk geweest, met natuurlijk solliciteren en aanverwante activiteiten die je moet doen als je geen werk meer hebt. Ook de tuin begint weer een beetje vorm te krijgen en nu is de laatste bak gevuld met sniehout van de Magnolia, dat geeft lucht.
Ook de spulletje die ik wil verkopen op de creatieve hobby markt op zaterdag 3 september zijn allemaal ingepakt en geprijst,. De entree voor de hobby markt is GRATIS, het voordeel is dat je ziet wat je koopt en geen extra verzend kosten hoeft te betalen.

Hier wil het weer even bij laten, iedereen weer een fijne creatieve week gewenst. Groeten van Ria ;0))
 

6 opmerkingen:

 1. Hard gewerkt Ria! Een prachtig stofje uitgezocht voor de Lucy, en je gebreide vierkantjes zijn echt schattig. Ik zie je binnenkort. Liefs, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke projecten allemaal. Succes met je Lucy en met alle aanverwante dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je week is weer goed gevuld ...
  Wat heerlijk als je het perfecte stofje hebt gevonden en weer helemaal door kan! Oh, en die quilt op de eerste foto... wat een diepte zit daar in!

  Fijne zondag, groetjes v. Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je bent lekker bezig Ria. Leuk is dat he, dat je dan ineens in je eigen (misschien wel vergeten?) voorraad precies het juiste stofje vindt waarnaar je op zoek was. Veel plezier er mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo zeg, jou quilt met de kruizen, dat ziet er geweldig mooi uit, maar van de eerste foto (Bee-lid) die ziet er super geweldig uit, lijkt me veel werk! Succes met je sollicitaties!
  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die Light in The Valley, wat een bijzondere quilt is dat!! Lijkt me heel veel werk.
  Jouw Lucy wordt mooi hoor en dat lapje met motief past er heel goed in. Echt leuk.
  Deze week maar lekker genieten van de warmte!

  BeantwoordenVerwijderen