zaterdag 6 augustus 2016

Brei blogje.

Deze week veel in de tuin gewerkt, zij het tussen de buien door, mijn buurman heeft geholpen met het snoeien van de Magnolia. Dat was een hele klus en het zal wel 2 weken duren voordat ik alles klein geknipt in de kliko's afgevoerd heb. Maar hij is nu wel weer veiliger als het weer gaat stormen.
Hierboven wat ik aan het maken ben van de sokken resten, de vierkanten worden aan elkaar gebreid een leuk klusje voor onder de tv.
En het is gelukt om mijn sokken af te maken en op de pen af hetzelfde uit de bol gekomen, het restje gaat direct in het nieuwe breiwerk.
En er was ook nog een beetje tijd om wat tussenstukken te maken voor Lucy, deze week moet ik weer nieuwe stukjes knippen om verder te kunnen, ik ben blij dat ik het weer heb opgepakt.

Geen lang verhaal deze week maar wel weer een succesje, ik hoop dat het deze week weer een beetje mooi wordt want van echt zomer hebben we nog maar weinig gemerkt. En weinig buiten kunnen zitten s'avonds.
Tot volgende week en groeten van Ria ;0))
 

6 opmerkingen:

 1. Wat leuk Ria, die mooi gekleurde vierkantjes. Wordt het een shawl of een dekentje? De Lucy cind ik nog steeds prachtig. Volgende week wordt het heet, hoorde ik van iemand, dus je wordt op je wenken bediend 😀. Liefs, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie vierkantjes Ria, het wordt een erg leuk dekentje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan zelf weliswaar (bijna) niet breien (afgezien van een rechte sjaal), maar dit ziet er uit als een leuke manier om restjes te verwerken. Qua weer wil het inderdaad maar niet zomers worden. Voor vandaag hadden ze ook prachtig zomers weer voorspeld, valt tot nu toe nog wat tegen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, je weet ook overal iets moois mee te toveren! Wat leuk die vierkanten van je sokkenwol die over was...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het lijkt mij geen makkelijk breiwerk maar wel heel leuk om te zien.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk idee, die blokken van breiwerk! Zó vrolijk. Wat heb je tegenwoordig toch een enig breigaren.
  Is je magnolia al een beetje 'verwerkt'? Dat is ook een klusje, maar goed dat je daar hulp bij had. Dagdag.

  BeantwoordenVerwijderen