zaterdag 17 september 2016

Eindelijk weer een blogje.

Het is alweer twee weken geleden, maar ik moet natuurlijk wel iets hebben om te laten zien. De temperatuur is weer aangenaam om iets in de handen te nemen. Zo is mijn Lucy al aardig opgeschoten, de onderste rand moet nog worden vastgezet, en dan komt er nog eentje onder. Ik moet nog heel veel stukjes knippen maar ik ben er zelf heel blij mee.
Sinds een aantal weken heb ik er een bee bij, ook in Breukelen. En daardoor word ik lekker aan de gang gehouden. Deze quilt is nu helemaal af en zo mooi geworden een pronkstuk voor aan de muur.
En ook deze is van haar hand, inkaderen en een rand eromheen en quilten maar. Een echt Hollandse quilt met kannetjes en molentjes.
En ook Janny is weer een nieuw project gestart, winding wind met de mallen van Marti Michell. Dit is ook een Wimmetje van mij en wil hem al jaren maken. Maar dan kleinere blokken. De malletjes mag ik lenen van een ander Bijtje, en inmiddels heb ik ze van paterno gemaakt en kunnen de malletjes weer terug.
En dat was het weer voor vandaag, hopelijk heb ik volgende week weer een verhaaltje.

Iedereen weer een fijne week en geniet nog even van de lekkere temperatuur voordat we echt de herfst ingaan.
Groeten van Ria ;0))
 

5 opmerkingen:

 1. Prachtig allemaal Ria. Maar je Lucy is het mooist! Zulke mooie stoffen. Ik ben ook weer begonnen met quilten, eindelijk is het weer ernaar. Liefs, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige quilts Ria, die huisjes zullen wel prachtig aan de muur zijn! En het patroon van Winding Wings is een van mijn favorieten.
  Fijne week en veel plezier met Bee-en

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat laat je veel moois zien. Geweldig en wat leuk dat je er nog een bee bij hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat had je een mooie goede bijdtage in de documantaire van gisteravond.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je Lucy wordt geweldig! Wat zal je daar straks trots op zijn. Die quilt met huisjes vind ik ook ontzettend leuk.
  Ik lees bij Mieke iets over een documantaire??

  BeantwoordenVerwijderen