vrijdag 9 december 2016

Sint-Bee.

Even bijpraten want  voor we het merken is het jaar voorbij, het ging nog sneller dan toen ik nog werkte.
Maar jullie hadden nog een foto tegoed van mijn cadeautje voor de bee dames, ook ik had nu de tijd om iets te maken. Bijgevoegd dat leuke Moda doosje met wat bonbons.


En wat denk je de Sint bracht nog meer cadeautjes.

En wat een gezellige inhoud, een potje pepernoten met een zwarte piet op de deksel, een glas in lood bijtje want dat is natuurlijk onze mascotte. En een prachtig borduuwerkje met een persoonlijke touch. momogram en natuurlijk ook weer een schattig bijtje. Aan het einde van de dag heb ik de cadeautjes bij Nel thuis bezorgd, zij was deze dag niet lekker.
Maar er werd ook hard gewerkt, zo is Janny bezig met haar tweede winding wind, dit keer voor een vriendin die allemaal batik overhemd stof had.
Clara maakte haar naaldenmapje af, een leuk patroontje van de Quiltmuis.
En Lenie gaat een kussenovertrek maken met de Amish stofjes die ze meebracht uit Amerika.
En ik zelf wilde het topje van de Japanse huisjes afmaken. Helaas was ik vroeg klaar want ik had te weinig strips gesneden en de stof thuis laten liggen.
Maar het was toch erg gezellig.
Verder ben ik met mijn nicht Sonja, naar de beurs in Nieuwegein geweest.
Ik had nog een cadeaubon van CarolCox liggen, afscheidscdeautje van een goede klant uit de winkel. En ik heb er natuurlijk lapjes voor gekocht.
 Over de tentoonstelling gelopen en de Quilts van Henk van Kooten bewonderd.
 En natuurlijk alle andere werken die er hingen. Een gezellige drukke beurs, en voor mij bijna om de hoek. Kortom weer een gezellige geslaagde dag.

Zo nog even de kerstkaarten afschrijven dan kunnen ze op de post. En dan verder met het huis in kerstsferen brengen, het kleine boompje in de gang brengt sinds gisteren wat verlichting. En ook mijn kerstmannen staan in volle glorie op de vensterbank, dan volgende week maar de grote boom in de kamer. 
Een gezellige week en vele groeten van Ria;0))
  

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke bijencadeautjes! En de quilts zien er ook goed uit. Je hebt me stiekem op de foto gezet 😀.
  Mijn huis is al in kerstsfeer, maar de boom komt er na het weekend in. Quilten gaat bij mij pas met de kerstdagen weer gebeuren, als alle gezellige drukte achter de rug is. Ik ben nu nog bezig met breien en haken voor de laatste cadeautjes. Liefs, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke cadeautjes hoor. gezellig om dat zo met elkaar te doen. Ook is het makkelijk om een beurs om de hoek te bezoeken met een bon van een lieve klant daar is altijd wel een stofje te vinden.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg leuk, cadeautjes uitwisselen met een Bee rond Sinterklaastijd! Leuke foto's van de tentoonstelling.
  Wat ik zo fijn vind voor je, dat je lekker aan het genieten bent.
  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke cadeautjes. Gezellig hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jullie bijtjes hebben elkaar ook leuk verwend! Wat een plezier is dat toch hè. Eerst de voorpret van het zelf maken voor anderen, en dan wat ontvangen. Volgens mij hebben jullie een hele hechte groep!
  Wat worden die huisje toch leuk Ria. Mooie stof, mooie tinten.
  Gezellig dat je ook naar de beurs kon.
  Fijne week verder en groetjes van mij.

  BeantwoordenVerwijderen