zaterdag 26 mei 2012

Kort berichtje

Iedereen was benieuwd wat er in het mooie pakje zat van de collega's, welnu mijn favoriete geurtje een sjaal een tasjes met lekkere proefjes en een kadobon van het bedrijf. Van mijn zus kreeg ik een externe harde schijf want ik ben aan een nieuwe computer toe, het gaat een laptop worden en dat is een klusje voor de vakantie over 4 weken. Maandag kreeg ik ook nog deze prachtige bloemen natuurlijk in mijn favoriete kleur. Zij weten het als geen ander, bedankt lieve meiden. Dinsdag was ik echt jarig en kreeg nog een mooi fel lampje voor bij de naaimachine . Toen de visite weg was ben ik heerlijk in de tuin gaan werken en heb al een groot deel van de bijna gestorven zevenblad opgeruimd. Morgenvroeg de rest want de zon staat de hele middag en een deel van de avond pal in de tuin, en dan is het geen werken. Vandaag kwam er een einde aan drie slopende dagen van de DA-zakkenaktie, wij horen dit ook kort tevoren en dan zijn de roosters al gemaakt, dus je bent altijd met te weinig mensen. Maar we hebben het weer overleefd en het wordt deze week weer een grote bestelling. Jullie begrijpen er is nul komma nul gequilt deze week maar het was wel erg mooi weer. Tweede pinksterdag ben ik weer jarig en dat hoop ik lekker buiten te vieren. En dinsdag is het de Bee van de Breukelse bijtjes dus dan is dat echt het laatste gebakje.


Ik wens jullie hele fijne zonnige Pinksteren, groetjes van Ria ;0)

5 opmerkingen:

 1. Van Hartelijk Gefeliciteerd met je verjaardag en dat je morgen ook een leuke dag zal hebben aan het weer zal het zeker niet liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent heerlijk verwend joh en het is nog niet afgelopen. Genier er maar lekker van!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig boeket en wat ben je heerlijk verwend, alsnog van harte gefeliciteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat vier jij lekker vaak je verjaardag, nu je hebt groot gelijk, maak het maar gezellig hoor en geniet nog heel veel jaren van jouw creativiteit! Knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou Ria nogmaals van harte, geniet lekker vandaag.Je hebt prachtige bloemen gekregen.
  Fijn nieuw jaar toegewenst. groetjes

  BeantwoordenVerwijderen