zaterdag 29 december 2012

Het laatste bericht van 2012

Snotverkouden en met een grieperig gevoel schrijf ik dit laatste stukje van dit jaar, het was een bewogen jaar op het werk waardoor ik het graag wil afsluiten en met een schone lei beginnen. Vanmorgen de eerste oliebollen en appelbeignets gekocht en geproefd, ze zijn lekker en de rest ligt nu in de vriezer tot maandag.


 Maar jullie hebben nog iets van mij tegoed, begin december won ik nl. een give-away bij Marina in den Dolder. Het was dit schitterende pakketje een charmpack van Moda met daarbij een stukje ecru een pin van een naaimachine en een patroon om een quiltje van te maken om al je pins op te spelden. Marina nogmaals bedankt voor dit mooie cadeau.
En eerste kerstdag ben ik er mee aan de slag gegaan, alles gesneden en wat had ik hierbij plezier aan het 2inch lineaaltje, wat ik in Amerika kocht.
En inmiddels zijn ze ook allemaal gestikt, het zijn net kleine fotolijstjes, Op 8 januari hebben weer Bee van de Breukelse bijtjes , dan ga ik ze leggen en aan elkaar stikken.
Ook ben ik aan het stoeien geweest met de top van de mistery quilt, de volgende stap is de hartjes er netjes omheen krijgen, wordt vervolgd.
 Deze kleine beauty kan nu gequilt gaan worden, jaren terug kocht ik bij de Quiltnaald in Brielle een pakket met allerlei verschillende tussenvullingen en die kan ik nu gebruiken voor de miniquiltjes. In deze gaat een wollen Hobbs, dit schijnt lekker te quilten dus daar ga ik vanavond aan beginnen.

Dan rest mij iedereen een heel goede jaarwisseling en een heel creatief 2013 toe te wensen.
Hartelijke groeten van Ria ;0)) 
 


 

8 opmerkingen:

 1. Had jij geluk met dat mooie pakketje! En wat een poepie van een liniaaltje. Lijkt me vreselijk handig. Dat wordt een leuk geheel. Die mistery vind ik ook heel leuk worden, mooie kleurtjes en stofjes.
  Ik wens je een heerlijk jaar toe met meel ontspanning en plezier en niet meer van die moeilijkheden. En niet ziek worden hoor! Hier wordt ook aardig gekucht en gesnotterd, maar het is gelukkig onder controle. Een dikke knuf en liefs van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook jij een goed, gezond en gezellig 2013 en natuurlijk veel plezier met je steekjes, wat een schattige stofjes!
  Knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij bent lekker bezig Ria! Leuk die blokjes voor Bertha, die wordt heel leuk. De Mysterie ziet er ook vrolijk uit en je Moda mini wordt ook mooi....je zult merken dat de Hobbs wol heel lekker quilt, het is bij ons een van de meest verkochte vullingen en zeker voor de hand heel favoriet. Alhoewel ik die op de longarm ook als favoriete vulling heb!
  Zie uit naar je blogs in 2013, sterkte met de verkoudheid en jammer dat ik de apelflappen niet kan proeven, daar ben ik gek op!
  Groetjes en fijne jaarwisseling!
  Marina.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk speldenverzamelquiltje wordt dat, joh. Een onthoudertje voor als ik me eens ga vervelen...
  Jij ook een goede jaarwisseling en een sprankeledn 2013 in alle opzichten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wens je ook een hele fijne jaarwisseling en hoop dat je verkoudheid snel over is.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat balen zeg, dat je verkouden het oude jaar uitgaat, hopelijk ben je er snel weer vanaf. Wat een leuke prijs heb je gewonnen, en het patroon ziet er mooi uit. Veel plezier ermee. Ik wens je een fijne jaarwisseling toe en voor 2013 alle goeds!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Als eerste heel veel beterschap gewenst. Wat heb je een mooi pakket gewonnen en wat ziet het er al mooi uit. Je quilts worden beide erg mooi.
  Voor morgen een hele fijne jaarwisseling en een goed, gezond, creatief en spetterend 2013 gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel veel GELUK in 2013!!
  En wat minder gesnotter,...
  :o)

  BeantwoordenVerwijderen