zaterdag 23 maart 2013

Bee van de Breukelse Bijtjes en Give Away.

Dinsdag was het, zij het twee weken later, de Bee  van de Breukelse Bijtjes en wat was er hard gewerkt. Nadat we eerst Nel feliciteerden met haar verjaardag en koffie met gebak op hadden, kwamen de gemaakte spullen op tafel en het was weer een genot.
Janny terug van de vakantie showde haar quilt gemaakt met de lineaal van Marti Michell, het is weer een grote en geweldig van kleur.

 En ook haar huisjes quilt uit de Quiltmania vorderd gestaag, er moet nog wel heel veel geborduurd worden, ik doe het haar niet na.
 En ook de vliegertjes quilt van Lenie is supermooi geworden. De rand eromheen is gesneden van diverse stippelstofjes en moet er nog omheen.
 Annelies was een weekend weg geweest en daat hadden ze op een leuke geleerd om een Balipop te versnijden, ook heel apart.
 En laat Mar nu een Balipop bij zich hebben, en ze begon in no-time te stikken en te snijden. En kon in zeer korte tijd de blokken leuk formeren.
 Hiernaast het speelkleed van Annelies voor haar toekomstige kleinkind. Een versneden nine-patch is altijd leuk. Er zitten stofjes in met rupsje nooit genoeg, heel vrolijk.
 Ook Mar wordt opnieuw oma en is bijna klaar met dit vrolijke dekentje, heerlijk toch zulke oma's.
 En nu iets van mijzelf, de gilde mistery, als hij klaar is schenk ik hem aan het goede doel.
 En dit is het topje van de litlle things club, gemaakt van de resten van mijn Temecula quilt. Het is machinaal in elkaar gezet en nu weet ik hoe ik de grote quilt moet maken, supersnel.
Nel heeft heerlijk zitten quilten aan de quilt voor haar achterkleindochter en Clara was helaas verhinderd. Maar gelukkig zien we elkaar over twee weken weer.

 En zoals vorige week beloofd de give-away, ik heb twee fat eight setjes weg te geven.
 Hiernaast een setje met rose en mintgroen,bordeaux en wit.
Het andere setje zijn de stofjes die ik gebruikt heb voor mijn Lazy afternoon, bordeaux,rose, blauw en geel .
 Mocht je met deze give-away mee willen doen laat dan een berichtje achter met de voorkeur voor de kleur. Volgende week laat ik een van de collega's de namen trekken.

Dit was het weer voor deze week, op naar Pasen en wat warmte.
Groetjes van Ria ;0))
  

15 opmerkingen:

 1. Wat een mooie lapjes! Ik maak graag een kans op het pekketje met lapjes van de Lazy afternoon.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tjonge dat ziet er mooi uit allemaal, dat is nou ook zo leuk van een bee.

  Groeten Miny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jullie hebben weer hard gewerkt, de grote MM quilt ziet er ook prachtig uit, die zie ik binnenkort zeker in het echt?
  Wat een leuke dingen allemaal...... Je kleine molentjes zijn ook weer leuk!
  Groetjes van Marina.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat laat je weer mooie quilts zien, ik ding graag mee met deze mooie give away

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie projecten laat je zien. Ik vind beide setjes even mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Weer zo'n hoop mooie quilts laat je zien en de jouwe wordt echt een schatje! Nu ik doe ook eens mee voor de give-away en ga dan voor het stapeltje met bordeauxrood, wat anders? LOL! Knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heerlijk om het hele verhaal weer te lezen.
  Ik zal bij het begin beginnen. Wil je Jannie mijn complimenten maken, een hele grote vrolijke quilt en de quilt uit de quiltmania, echt prachtig.
  De quilt van Annelies is ook heel erg mooi geworden
  volgens mij is dit de cappachino. De speelkleden zijn ook erg leuk.Je mystery is erg vrolijk geworden, hele leuke kleuren.Mijn voorkeur zou gaan naar de lazy aftenoon kleuren maar ze zijn allebei even mooi. Een fijne zondag. liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige quilts zie ik hier. wat zijn jullie allemaal actief, de huizen vind ik enorm mooi worden. De Lazy Afternoon kleuren vind ik prachtig dus ik zou graag mee willen doen voor die kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Weer een gezellige samenvatting! Dank voor al je foto's en verhalen, dat we nog maar lang mogen genieten op onze BB!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jij gaat echt als en speer zeg! Leuk je verslag, zo ben ik er toch een beetje bij. Mooie dingen zijn er ook weer gemaakt. We kunnen ons beter de Bezige Breukelse Bijtjes gaan noemen, ha ha, maar ja dan mag ik misschien niet meer meedoen?. Baal ontzettend maar er komen weer betere tijden. Er zitten ideeen zat in mijn koppie, nu de armen nog. Fijne zondag nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie quilts laat je ons hier weer zien. Die QuiltMania quilt (Yoko Saito) ziet er super uit, maar er zit inderdaad *heel* veel borduurwerk in. En wat snel dat Mar even tijdens de bee een complete quilt weet te snijden! Jouw quilts zijn ook super, lief dat je de Gilde Mystery weggeeft. En dan ook nog zo'n leuke give-away. Ik vind beide erg mooi, maar als ik moet kiezen, zeg ik het pakketje met het geel erin: lekker lente-achtig, net waar ik behoefte aan heb ^_^

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die Breukelse bijtjes kunnen er wat van hoor! Elke keer laat je weer zulke leuke dingen zien. Dat topje van de little things club lijkt me leuk om te maken, lekker snel.
  Ja hoor, ik doe natuurlijk mee met je give away. Kan alleen geen keus maken. Of toch maar die met het mintgroen. Dagdag, fijne week en werkse.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. HOi Ria, ik lees altijd met plezier jullie doen en laten op de Bee. Heel inspirerend.
  ik zou in aanmerking willen komen voor de give away, bordaux wit.
  groet Tracey

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hallo Ria, wat geniet ik elke keer weer van je verhaaltjes over de bee en dan al dat moois dat voorbij komt.
  Ik zie beide setjes graag van de give away, Marte

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Er is weer hard gewerkt Ria. Wat zijn jullie toch ijverig! Helaas ligt de boel bij mij door ziekte helemaal stil. Ik wil wel graag meedoen met de give away, en dan voor de rose en mintgroene enz lapjes.
  Groetjes, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen