zaterdag 9 maart 2013

Lekker opgeschoten.

Het vorig weekend was heerliijk, en wat heb ik veel kunnen doen.
Door het zonnige weer en de gezellige zaterdag had ik erg veel energie, in tijden niet gehad. En ik besloot deze heerlijke preitaart met champignons te maken, ik had al jaren niets gebakken en dit recept kwam ik in een tijdschrift tegen. Het is makkelijk in te vriezen zodat ik er vier keer van kan eten lekker met sla erbij. volgende keer misschien een cake bakken.

In de middag ben ik druk in de weer geweest met de mallen van Marti Michel.
En dit is het resultaat, de eerste drie zitten aan elkaaar en de andere hoekblokken zijn ook klaar. Morgen maar eens met de rest aan de slag.
 En wie denkt dat de hartjes in de kast zijn verdwenen heeft het mis. Het gaat niet snel maar er is al een behoorlijk stapeltje klaar maar nog niets aan elkaar gezet.
Deze week hadden we weer 3 dagen 20% korting aktie, dus het was hard doorwerken  en vroeg naar bed, dus er bleef weinig tijd over om iets te handwerken.
 Maar ik heb wel lekker kunnen lezen en bladeren in dit boekje, bij blogger heb ik het gedeelte waar ik over de reis naar Amerika schreef in een boekje laten drukken. Ik las een paar weken op verschillende blogs dat dat mogelijk was. En aangezien de fotos's op de computer staan leek me dit wel een leuk document om af en toe is door te bladeren en de reis weer opnieuw te beleven.
En er zijn plannetjes om de reis  eens over te doen, alleen naar een andere  staat. Dit houd de mens op te been, leuke dingen in het vooruitzicht stellen.

Voor iedereen weer een fijne, hopelijk niet te koude week toegewenst.
Groeten van Ria ;0))
   

7 opmerkingen:

 1. Wat ziet je prei-taart er heerlijk uit! En de blokken die je hebt gemaakt met de mallen van Marti Michel zijn prachtig! Succes met je hartjes appliceren.
  Fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat wordt dat een leuk quiltje met die mallen.
  Leuk Ria, dat boekje over je vakantie. Ik vind het zo enig dat zulke dingen mogelijk zijn. Op die manier kan je eventjes als je zin hebt weer herinneringen ophalen. Dat zou toch geweldig zijn om nog een keer een dergelijke reis te maken! Fijne zondag en o ja, wat ziet die preitaart er verrukkelijk uit!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke taart en wat een mooie quilt ben je aan het maken met de mallen. Leuk dat je een boek hebt laten maken van de reis. O en plannen voor een volgende reis dat klinkt goed,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mmm ziet er smakelijk uit! En wat schattig jouw hartjes! Nu dat boekje wil ik ook nog wel eens doorbladeren! Na en voorgenieten dus! Knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo die preitaart ziet er heerlijk uit zeg.
  Wat lekker zomers de quilt van de marti mallen. Erg leuk en je hartjes, echt heel erg leuk zo met rood/wit.
  Ik denk er ook aan om zo'n boek te laten maken van mij blog, wel erg leuk naslagwerk. Fijne zondag.
  Lekker uitrusten na zo'n drukke week. groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat ziet er lekker uit. Je hartjes zijn leuk ik denk erover om ook dat toch nog te starten.

  Groeten Miny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het ziet er weer heel gezellig uit! Mijn dinsdag was uitermate productief; de top zit in elkaar! Groet, Janny

  BeantwoordenVerwijderen