zaterdag 22 juni 2013

Een mini affo en nog meer huisjes.

Het heeft even geduurd maar de mini molens zijn af, het is een leuk quiltje geworden. In oktober ga ik de grote zus maken in den Dolder van een Baliecracker.
 Deze week was ik nog even bij Marina en daar kocht ik dit leuke stapeltje met mijn verjaardags bon. De paarse ga ik gebruiken voor de grote molentjes quilt. Die wordt ook weer gemaakt met een Marti Michell mal.
 En dit worden de huisjes van mijn zelfgeverfde lapjes, noem het maar dansende huisje maar ze staan recht.
Dinsdag hebben weer bee van de Breukelse bijtjes en er is weer een verjaardag van één van de dames, ik verheug me er nu al op.
Vandaag was het mijn laatste werkdag voor de vakantie, nu even drie weken doen waar IK zin in heb en lekker uitrusten, even niet moeten.

Dit was het weer voor vandaag en ik wens iedereen weer een fijne week, hopelijk komt het zonnetje weer om de hoek kijken.
Groeten van Ria ;0))

 

7 opmerkingen:

 1. Je quilt is mooi geworden en wat wen mooie lapjes heb je gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi is je mini molentjes quilt geworden. De huisjes zijn schattig. Mooie lapjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eindelijk vakantie Ria! Wat zal je nu veel kunnen naaien ;-)) je nieuwste huisjes worden prachtig, meer werk maar zeker de moeite waard zeg...
  Fijne vakantie,
  Marina.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk hoor je molentjes en nu heerlijk vakantie.
  Geniet ervan en ik hoop dat je qua weer van alles wat zal krijgen, even lekker in de tuin in het zonnetje en ook een beetje regen om binnen met lapjes bezig te zijn. fijne vakantie. liefs Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja Ria ,wij zaten in dezelfde groep.Ik vond je weer via PINTEREST ,leuk om je weer te volgen .
  Groet Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk je huisjes en leuk molenquiltje!
  groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een schattig quiltje is het geworden en wat leuk je huisjes! Ik ben weg van die effen stofjes en dan dat ze schots en scheef in je quilt komen, dat vind ik hartstikke gaaf! Ik wens je nog een heerlijke vakantie en ook lekker mooi weer! Knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen