zaterdag 14 december 2013

Bee van de Breukelse bijtjes.

Deze week wederom de Bee van Breukelse bijtjes, en we hadden weer een bijna jarige dus weer lekkers bij de koffie.
En na het uitpakken van haar cadeau zag Marry nog meer cadeautjes maar dan van sinterklaas. Dus we gingen gelijk door met uitpakken. Een stuk stof bedrukt met zes verschillende fat Quarters, een leuk pakketje om een mooie speld met monogram om te borduren en te versieren met leuke quiltbedels, leuke kerstkaartknijpers en vilten kersthangers een een mooi lichtje. En als klap op de vuurpijl een zelfgemaakt speldenkussen met voor iedereen een ander geborduurd randje en natuurlijk ons logo het bijtjtje. Een leuk begin van de bee.
De laatste dit jaar maar het is zo weer 7 januari hoor.
Clara had bij de naaimachine winkel dit prachtigs gemaakt, gingerbreadmannetjes weer eens wat anders dan een kerstkrans.
En ze ging verder met het kerst tafereeltje van het quilt café van Ineke bij Marina in den dolder.
 Annelies maakte twee mandjes van haar Atarasi blokken, daar kan ze mooi haar bollen wol in leggen waar ze weer mooie omslagdoeken mee gaat maken.
En Marry is druk met bloemen lapjes die ze niet zo leuk meer vind en die een prachtige bestemming krijgen  door toevoeging van de donkerrode stof.
Ook legde ze de blokken van de misrey van het gilde.
En Janny is de 150 sterren aan het maken voor haar Phebe, en dat is een hele klus.
Ikzelf ben met de lapjes in de weer. Het nieuwe project van de M&M club, waar ik volgende week pas wat kan laten zien. Wel kan ik vertellen dat er al wat blokken klaar zijn.

Meer heb ik op het ogenblik niet te melden, langzaam werken we naar de afsluiting van 2013 toe zodat we weer met een schone lei aan 2014 kunnen beginnen.
Iedereen weer een fijne week en de groeten van Ria ;o))
 

4 opmerkingen:

 1. Leuke bee en mooie werkstukken. Jij ook een fijne week.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke cadeautjes Ria en mooie werkstukken. Prachtig zijn de kleuren van je batikstofjes.Ik hoop voor je dat het een rustige laatste week zal worden. Sterkte maak er wat moois van. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat hebben jullie weer hard gewerkt en veel leuke dingen gemaakt. Vooral die quilt met rode sterren van Marry vind ik erg leuk. Wat een mooie manier om restlapjes op te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie cadeaus en wat zie ik weer veel moois voorbij komen van jullie bee en jezelf. Succes met de kerstdrukte.

  BeantwoordenVerwijderen