zaterdag 8 februari 2014

Gevulde envelopjes.

Het was de week van de lapjesruil en hiernaast de lapjes die ik mocht ontvangen. Helemaal naar wens en weer goed te gebruiken, dank je wel Ria Klopper.
En hiernaast de lapjes die ik voor mijn nicht Sonja had gesneden, zij vroeg donkerrode en ecru stofjes voor haar nieuwe tafelkleed.
Mocht je de volgende keer mee willen doen dan gebruik je de link in de rechter zijkolom, daar lees je alle informatie om je in te schrijven. De eerstvolgende ruil is in mei en de sluitingsdatum  is 15 april.
Deze week hadden we bee bij Clara thuis, een klein groepje. Daar heb ik heerlijk zitten breien aan mijn nieuwe sjaal. En daar kwam het gesprek op siggy's. Ik doe niet zo heel intensief meer mee want er liggen er 375 op verwerking te wachten. Maar er ligt altijd een stapeltje klaar om geruild te worden. En s'avonds lag deze siggy in de bus, Toke bedankt voor dit mooie gouden kroontje.

Zondag heb ik met de nieuwe mallen van Marti gewerkt en een begin gemaakt voor een tas, volgende week een foto.
Verder was het een enerverende week waarin de fietstochtjes centraal stonden, wat viel er een regen en ik denk dat ik er van de zomer meer plezier aan beleef. Hij fietst fantastisch maar mijn benen hebben erge last van spierpijn, maar dat zal snel beter gaan.

Verder was het een lange werkweek, morgen weer lekker relaxen achter de naaimachine, een fijne week toegewenst door Ria ;0))
 

7 opmerkingen:

 1. Dat zijn leuke lapjes! Als je kunt opgeven waar je voorkeur naar uitgaat, dan is zo'n lapjesruil wel een ander verhaal... Bedankt voor je uitleg vorige week. Wie weet waag ik me er ook eens aan...

  Fijne zondag, het is wel naaimachineweer morgen denk ik...

  groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie lapjes Ria. Nog een Ria erbij haha.

  Groetjes Ria V.

  Mail maar hoor Elizabeth, dan vertel ik je alles.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb vanavond je eerste lapje verwerkt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Enige siggy en gave lapjesruil! Fijne week, knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja ik ben heel blij met de lapjes Ria. Ik kan bijna niet wachten om ermee te beginnen, maar je weet dat ik nooit met veel quilts tegelijk bezig ben. Omdat ik alles met de hand doe zou ik er anders veel te lang naar mijn zin over doen. Dus eerst het lentetafelkleed afmaken. Jij hebt ook prachtige lapjes gekregen. Ik vind je wel stoer hoor, door de regen op de fiets!
  Groetjes, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie lapjes heb je er weer bij Ria, die paarse bovenop is ook erg schattig. Tja, de siggies, bij mij liggen ook nog allemaal losse te wachten om ooit een keer verwerkt te worden. Wie weet, ooit... Ga je trouwens nog naar Zwolle dit jaar?

  BeantwoordenVerwijderen