zaterdag 19 april 2014

Fijne Pasen.

Voor iedereen allereerst een vrolijk en zonnig Pasen.
Mijn weekend kan nu al niet meer stuk, drie hele dagen en dan ook Koningsdag nog op het eind van de week wat een luxe. Een gezellig dagje bij mijn zus en zwager is gepland, heerlijk.
En de rest van de dagen zal ik me zeker niet vervelen met dit mooie weer, ik ga lekker het terras schoonmaken en genieten van mijn opgeruimde tuin, waar nu van alles uit de grond komt.

Deze week heb ik via facebook wat mooie lapjes gescoord, net groot genoeg voor projecten die borrelen. En aan alle pakjes was zoveel zorg besteed allemaal kleine cadeautjes.
Veel paars en antiekjes , ik ben er helemaal blij van.
 Tja en over paarse lapjes gesproken ik ben begonnen aan een serie paarse sterretjes, met de mallen van Marti Michell zo in elkaar gezet. Dit wordt een langlopend project wat onder mijn handen moet groeien dus wordt vervolgd.
Verder ben ik met de nieuwe randjeslap in de derde maand en met al die verschillende kleuren is het weer een heel andere lap aan het worden.

Een fijne week en de groeten van Ria ;0))
 

4 opmerkingen:

 1. Wat een mooie lapjes en wat heerlijk he al die vrije bonusdagen. Geniet er maar lekker van. Trouwens het blok vind ik ook erg mooi. Hele fijne Paasdagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou jij hebt een leuk weekje voor de boeg, leuke lapjes heb je gekocht. Mooi blok zal leuk worden in allemaal paarse kleuren.

  Groet Miny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ria, dat worden fijne dagen. Lekker afwisselen: als de zon schijnt de tuin in en anders lekker quilten.
  Groetjes, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jij ook nog een fijne 2e paasdag.

  BeantwoordenVerwijderen