zaterdag 3 mei 2014

Kort weekje.

Het zonnetje schijnt dus eerst het blogje en dan weer lekker de tuin in, de zon trekt langzaam mijn tuin in en het middengedeelte is aan de beurt. Er komt nieuw worteldoek in en nieuwe steentjes, dus voor het zonnetje uitwerken. Deze week heb ik een extra lang weekend gepland, gisteren was ik al vrij en gisteravond hadden we de informatieavond voor de reis in Amersfoort bij Laura. Het was heel gezellig en het is een leuke groep, alles is weer mooi verzorgd en door het praten waren we al een stukje op vakantie (je moet er zo lang mogelijk van genieten), het beloofd weer onvergetelijk te worden en heel anders dan de vorige reis.
 En dit is dan onze bestemming in Ohio, rechts op de varanda is onze kamer, en wat een prachtige omgeving dat gaat helemaal lukken.
Deze week is ook eindelijk weer eens achter de naaimachine gewerkt en de spiderweb zit in elkaar, nu nog een rand eromheen en even zoeken naar de achterkant, die ligt ergens maar waar, en dan kan de quilt afgemaakt worden.
 En inmiddels zijn er 4 paarse sterretjes klaar, maar ik weet nog steeds niet hoe het gaat worden.
Mijn eigen mysterie.


 Ook de randjes zijn inmiddels bij en de derde lap schiet ook al lekker op, de nieuwe randjes komen vanavond weer aan de beurt. En morgen ga ik de lapjes snijden voor de Lapjesruil, ik kan weer aan het verzoek voldoen dus daar gaan we even een leuk pakketje van maken en volgende week laat ik zien wat ik heb mogen ontvangen, altijd spannend.
Dinsdag hebben we weer Bee van de breukelse bijtjes en daar ligt het werkje Golden Oldies voor te wachten. Dus het ziet er naar uit dat ik aardig uit mijn dipje kom. 
Ik heb nu 5 daagjes voor mezelf en dat voelt heel erg goed. Gewoon even niet stressen en vooruit denken en regelen, dat is best moeilijk als je normaal 5 dagen werkt. Voor nu even onthaasten en genieten.

Ik wens iedereen een fijn weekend toe.
Groetjes van Ria ;0))
 




8 opmerkingen:

 1. Je ziet je zelf denk ik al helemaal op je bestemming in dat enige huis! En lekker dat je even wat meer vrije dagen hebt. Heel fijn weekend!
  (mooie profielfoto!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ria wat een geweldig vakantiehuis, daar móet je wel zin van krijgen!
  Je quilts vind ik allebei heel mooi worden, maar mijn voorkeur gaat uit naar de paars/witte. Dat plaatje van dat quiltende vrouwtje is ook erg leuk.
  Geniet van je vrije dagen.
  Liefs, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kamer van jou en Janny is aan de rechterkant op de etage met de veranda!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk e blog weer Ria, rust even lekker uit en geniet van de voorpret van de reis naar Ohio. Verder natuurlijk veel quitl plezier, ook uit mijn handen komt op het moment niet zo veel maar dat verandert wel weer!! Heel fijne dagen en lekker uitrusten! Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is de spiderweb mooi!!! Geniet van je vrije dagen en de voorbereiding voor de reis naar Ohio.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat is je spiderweb mooi en wat een mooie sterren. Je verblijf in Ohio ziet er geweldig uit. Leuk dat je alvast kennis hebt gemaakt met de rest van de groep. Geniet heerlijk van de vrije dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk Ria zo'n vooruitzicht, kan je al lekker van genieten he? en wat een prachtig huis, lijkt wel een plaatje van een kalender. Je spiderweg is echt prachtig geworden en die paarse sterren zijn ook leuk, ik werk eigenlijk nooit met paars. fijne week

  BeantwoordenVerwijderen