zaterdag 23 augustus 2014

Stille week dus een kort blogje.

Een hele stille week met water wat met bakken uit de lucht kwam en in plaats dat het hemelwater door de regenpijp liep, liep het er bij mij allemaal langs. Lekker onder mijn terras en in de kruipruimte, worden nog meer rottende balken.
Het lichtpuntje van de week was de gezellige bee bij Clara thuis en daar heb ik mijn voorbereide blok in elkaar gezet, het wordt al een aardig stapeltje.
Op het werk is het er niet beter op geworden en het is maar goed dat het rustig is, de bezetting is deze week gedaald naar drie en een half. Een collega is uitgegleden en zit van haar enkel tot haar heup in een brace, en eentje kreeg keelontsteking, tel dit op met twee op vakantie, eentje met zwangerschapsverlof en eentje in de reintergratie, houd je een dunne bezetting over. vandaag stonden we met z'n tweetjes voor de zaterdag, maar we hebben het weer overleefd.
Gelukkig kwam deze week een leuk boek binnen, en er staan mooie patronen in en veel ideetjes voor mijn FQ, waar ik nogal wat stapeltjes van heb. Ik heb er een uitgekozen maar mag er van mijzelf nog niet aan beginnen. Dus voor nu maar lekker lezen en bladeren.
Mijn sjaal is af en ben deze nu aan het omhaken, volgende week een foto.
Zo en nu mag ik even uitrusten van deze gekke week, en morgen komt mijn zus om even bij te praten.

Hopelijk een zonnige week met weinig regen, groeten van Ria ;0))
 

7 opmerkingen:

 1. Een mooi blok heb je daar gemaakt Ria. Het gaan niet om de kwantiteit maar de om de kwaliteit hè! Lekker uitrusten dit weekend, in je nieuwe boek lezen en de groetjes doen aan José van mij ;-)
  Liefs Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Met die verlengde hexagon wil ik ook (ooit...) iets moois maken. Prachtig blok, Ria.
  Groetjes,

  Jeanneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig blok Ria, vind dit zo'n mooi project!!!
  Sterkte op het werk, dubbel zoveel werk is nooit leuk, moet niet te lang duren.

  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou, dat klinkt niet als een gezellige week... Ik moet eerlijk gezegd ook vreselijk wennen aan dit gure weer in augustus...
  Knap dat je zo'n uitdaging van het boek en de lapjes kunt weerstaan. Maar erin snuffelen en plannetjes maken màg natuurlijk wel en is ook heel leuk!
  Fijne zondag, groetjes van Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeetje dat is niet mis zoveel in de lappenmand en met vakantie. Rust dit weekend dan maar goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gezellige dag, hartelijke groet aan José. Hoop dat de bezetting volgende week beter is! Je blok is prachtig hoor. Tot horens

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Was het gezellig met je zus Ria? Dat is toch fijn, dat jullie elkaar hebben. lekker dingen met elkaar delen.
  Dat is inderdaad een dunne bezetting zeg. Ik hoop voor je dat het niet te lang duurt. Je blok is weer prachtig, bijzonder vind ik. Fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen