zaterdag 6 september 2014

Bee van de Breukelse Bijtjes.

Dinsdag was een heerlijk ontspannen dag. Iedereen was rustig aan het werk en er werd gezellig gepraat over van alles en nog wat. En ik kwam ook als herboren thuis.
Mijn hartjesquilt is doorgestikt op de rand na dus het einde is in zicht.
Marry legde de laatste hand aan de huisjequilt voor een famillielid, nog wat bloemen toevoegen en er kan gedubbeld worden.
Ook Janny had haar huisjesquilt bij zich, en was in de ditsch doorgestikt. En was nu bezig met het aanbrengen van de stiklijnen in de sashings, Echt mooi.
Annelies heeft bijna de top klaar van haar kaleidoskoop quilt. 
En Clara haakte aan haar Southbay omslagdoek, op de foto is het niet goed te zien maar het garen verloopt heel geleidelijk.
Lenie legde de laatste hand aan haar vijfpuntige ster.
Al met al een hele produktieve dag met  een dikke gouden rand.

In de avonduren ben ik druk met de randjes, en ben helemaal bij op alle drie de lappen. Nog maar vier maanden en dan zijn ze al weer klaar. Op  FB heb ik al dames gehoord over een zwart gat als de randjes af zijn. Maar ik denk dat er dan wel weer iets anders in het leven geroepen wordt om ons massaal bezig te houden. Heel erg leuk om met zoveel mensen tegelijk aan iets bezig te zijn met zoveel variaties.
 
Dan is het nu tijd om iedereen weer een fijne week toe te wensen. Morgen ga ik met Janny naar de Gildetentoonstelling in Arnhem, ispiratie opdoen en kijken wat de mede Quilt(st)ers de afgelopen tijd gemaakt hebben.
Groeten van Ria ;0))
 

4 opmerkingen:

 1. Ik vind het toch zo'n prestatie dat je 3 rollen tegelijk borduurt, Ria... Oeps, het gat is dan voor jou wel 3x zo diep! We gaan gewoon een ander borduurproject beginnen. Pas geleden zag ik bij iemand dat er kantjes geborduurd werden, dat was me toch ook leuk!
  Je hartjesquilt is prachtig. Heerlijk om zo met elkaar bezig te zijn en het plezier in de hobby te kunnen delen.
  Fijn weekend, groetjes v. Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie projecten komen voorbij waar jullie aan bezig zijn op de bee. Fijne tentoonstellingsdag gewenst. De foto's hou ik tegoed. Ik kon helaas niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat worden je randjes mooi Ria! Heb je een favoriet? Ik wens je een gezellige dag morgen.
  Liefs Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooo wat mooi die drie stekenlappen en wat een inspirerende bee-ers zoveel te zien!
  groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen