zaterdag 7 maart 2015

Update sterren.

Vorige week vertelde ik van mijn nieuwe mallen van Marti en liet het proto type van mijn sterren zien. Bij nader inzien besloot ik om de kleine mallen te gaan gebruiken. Dus ik heb de ster kleiner gemaakt, dat kon makkelijk. Zondag had ik een goede dag dus ben lekker aan het snijden geweest, aan stikken kwam ik pas dinsdag toe.
 Het is geen patroon dat je zomaar in elkaar stikt maar een hele uitdaging. Hij moet in banen gemaakt worden dus het beeld wordt pas helemaal duidelijk als alles aan elkaar zit. Wel heel leuk om mee bezig te zijn en de zinnen te verzetten.

 En ja hoor ook het volgende project ligt al klaar. Marina maakte mij, toen ik de mallen bij haar kocht, lid van een Franse FB pagina. Hier werden ook deze mallen gebruikt voor een o zo'n leuk patroon. En hier ga ik de stoffen gebruiken die ik twee jaar geleden in mijn kast terugvond toen ik aan het opruimen was. Hier mag ik nog een poosje van dromen want de sterren zijn nog lang niet klaar.

Ik ben blij dat ik weer lekker bezig ben met lapjes, en met het smeden voor allerlei mooie plannetjes. Een hele fijne zonnige zondag, tot volgende week.
Groeten van Ria ;0))

7 opmerkingen:

 1. Wat een leuke techniek en prachtige sterren Ria! Heerlijk toch om met deze hobby bezig te zijn!

  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een vrolijke kleuren Ria, heel mooi hoor!
  Je krijg er echt een lentegevoel van!

  Groetjes van Betsie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi hoor Ria, ik wil ze graag in het echt zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig leuk patroon is dat, die sterren. Lijkt zó ingewikkeld. Met dat zonnige weer krijg je ook zin om met van die vrolijke dingen bezig te zijn. Je maakt me wel nieuwsgierig naar je volgende project. Hele fijne week Ria.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zijn de sterren mooi en wat een mooie vrolijke stoffen voor het nieuwe project. Leuk hoor dat je er weer helemaal zin in hebt.

  BeantwoordenVerwijderen