zaterdag 20 juni 2015

Bijna vakantie.

Ja nog een weekje werken en dan kan ik eindelijk even tijd voor mezelf nemen en daar ben ik echt aan toe. Er staan nog voor zes weken vrije uren op mijn lijst waarvan ik de helft kan opnemen. Door personeelsgebrek, door ziekte heeft bijna niemand een extra dagje op kunnen nemen en dat gaat nu beginnen. Ik ben ook erg moe en ik wil even niets hoeven, en mijn eigen tijd indelen. De afgelopen weken is er dan ook weinig op handwerkgebied uit mijn vingers gekomen.
Dinsdag heb ik even zitten stoeien met de volgende ring van mijn rozet, en vast wat gelegd en wat ik ook aan elkaar ga zetten voordat ik de rest ga knippen. Heel erg leuk om te doen maar je moet er een poosje aan kunnen blijven.
Ter inspiratie had ik het boek van Katja Marek besteld bij Bookdepository en toen ik vanmiddag thuiskwam lag het op de mat dus ik ga straks lekker 
bladeren..

De komende weken zal ik denk ik onregelmatig bloggen, alleen als ik iets te melden heb, ik ga gewoon lekker vakantie vieren. De afelopen weken is er ook weinig gekomen van het lezen van blogs dus er is genoeg om in te halen.
Een fijne week met hopelijk ook wat zon.
Groeten van Ria ;0)) 

4 opmerkingen:

 1. De boog kan inderdaad niet altijd gespannen blijven staan..., dus goed dat de vakantie er voor je aan komt!
  Lekker doen waar je behoefte aan hebt...
  Neem het ervan, Ria!
  Alvast fijne vakantie gewenst...

  groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wens je een fijne vakantie toe met veel rust zodat he lekker bij kunt komen van alles. De rozet ziet er erg mooi uit. Het hoek lijkt me ook mooi. Ik ben er even niet geweest. Ik was ook erg moe en had totaal geen zin of inspiratie. Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi je roset.
  En geniet van je vakantie hé.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ria, denk goed aan jezelf, fijne vakantie, geniet er maar lekker van.
  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen