zaterdag 22 augustus 2015

Alweer tijd voor een blogje.

Een waar woord en wat vliegen de weken weer voorbij, ik heb al weer 5 weken gewerkt, niet te geloven. Volgende week beginnen bij ons weer de scholen en hopelijk komt er weer beweging in de handel.
Dinsdag eerst naar de kapper, best spannend want ik kleur mijn haar niet meer dus bij elke knipbeurt een stukje grijzer maar het commentaar is positief dus doorzetten maar. In de middag hadden we kleine bee bij Nel en dat was weer een fijne onderbreking.
Ik heb weer wat aan mijn rozet kunnen doen maar ze zitten er nog niet allemaal aan.
En ook de randjes lap raakt aardig gevuld  en ik hoop dan ook dat alles er op kan. Want vol is vol.
Vandaag had ik sinds mijn vakantie eindelijk weer een dag vrij en die heb ik nuttig besteed, eerst de vriezer ontdooid en koelkast en vriezer lekker schoongemaakt, hij kan weer gevuld woeden. Lekker hoor om weer even rustig aan te doen. Ook heb ik weer het nodige uitgezocht, het grote werk is klaar maar het kleine werk is minstens zo tijdrovend. Via FB weer wat kunnen verkopen van de stoffen waarvan ik teveel heb of toch niets meer mee doe.
In de beginperiode, 25   jaar geleden had ik geen notie van wat je nodig hebt en kocht veel wat ik mooi vond en nog steeds vind, dus er kan hier en daar wel een stukje vanaf. Ik mag wel 200 worden om alles te kunnen verwerken, dan maar wat opruimen. Mijn hobbykamer ligt er netjes bij, alleen heb ik deze week het tornmes ter hand genomen omdat ik het doorgestikte randje niet mooi vond, anders blijft heet ergenis maar het is nog niet klaar.
En zo rommelen we maar een beetje door, komt tijd komt raad. 

Zo en nu ga ik borduren aan weer twee leuke randjes en misschien nog een sterretje vastzetten. Iedereen weer een fijne week, groeten van Ria ;0))
 

5 opmerkingen:

 1. Ja Ria, de tijd vliegt voorbij, het najaar begint alweer zo;-)
  Maar ook weer lekker aanrommelen, nu het niet meer zo warm is.
  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel plezier met handwerken en fijne week weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een werk toch, die rozet. Maar zó mooi wordt hij.
  Dat noem ik niet aanrommelen hoor! Maar ik snap wel wat je bedoelt. Ook huishoudelijke dingen vragen je aandacht, zoals die vriezer en koelkast.
  Fijne week verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een werk hè .. zo'n blokje met allemaal kleine stukjes. Maar dat maakt het wel heel bijzonder!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd en geeft rust en je kan vat veel mensen blij maken met jouw overschot! Veel plezier met alle steekjes, knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen