zaterdag 15 augustus 2015

Bee van de Breukelse Bijtjes.

Eindelijk was het weer zover, de Bee in Breukelen. Voor het eerst van ons bestaan, volgend jaar  jaar, waren we een aantal weken niet bij elkaar gekomen en het feest was compleet. Er waren chocolaatjes met roze muisjes vanwege een gezonde kleindochter en een lekkernij uit een ver vakantieland. Dus het was goed koffiedrinken. Maar natuurlijk was er niet stilgezeten in deze tijd.
Lenie had haar quilt af, helemaal met de naaimachine en hand gequilt,
De blokken die de rand moesten vormen hadden een eigen plekje gekregen in een kleinere quilt.
Janny had prachtig linnen garen gekocht in haar vakantie en draaide daar mooie bollen van met de garen winder. Heel benieuwd wat dit gaat worden.
 En tussen de middag genoten we van een heerlijke en gezellige lunch, als extraatje had Marry een bekertje kersen voor ieder met een kaartje van de boomgaard, ze waren heerlijk.
Iedereen werkte aan haar eigen werkstuk en ondertussen werd alles bijgepraat. Zoals Marry bezig was met een haakproject, omdat ze niet verder kon met haar patchwork. Hiervoor gebruikt ze heel dik garen en de granny's worden ook wel supergroot, een lekker dik dekentje met fleurige kleuren.
Zelf zette ik het midden van de tweede rozet in elkaar, heelaas is de foto een beetje flets maar er komen betere.
Verder heb ik weer de hele week gewerkt, maar volgende week kan ik een dagje opnemen dus een week van  dagen maken .
En dinsdag middag hebben we ook de kleine bee, gezellig.

Vanavond de beentjes op de bank en twee leuke smalle randjes borduren, weer een fije week gewenst en de groeten van Ria ;0))
 

 

8 opmerkingen:

 1. Dat was zo te zien weer een gezellige bee Ria. Je rozet ziet er goed uit! Morgen een minder dagje om buiten te zitten, maar dan kun je lekker wat prutsen. Liefs, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig zo'n dagje. Jij ook een fijne week.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat was dan weer een feest natuurlijk om elkaar weer te zien en lekker bij te praten en elkaars werk te bewonderen. Prachtig, die quilt van Lenie!! En ik ben benieuwd naar jouw vorderingen met die rozetten. Een werkje waar je goed bij moet nadenken, denk ik.
  Hele fijne week Ria. Geniet maar van de kleine Bee en je vrije dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie steekjes op de Bee.... echt genieten....
  Fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heerlijk zo'n bijeenkomst, worden je batterijtjes weer lekker opgeladen, geeft zoveel energie en zin om van alles te maken.
  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lang naar uitgekeken en wat een gezelligheid weer, Ria!
  Leuk om ook met elkaar te lunchen.
  Jullie hadden elkaar vast heel veel te vertellen na zo'n lange tijd!

  groetjes, ELizabeth

  BeantwoordenVerwijderen