zaterdag 1 augustus 2015

Herstelwerkzaamheden.

Deze week mijn mislukte rand van rozet -1 uitgehaald en opnieuw begonnen.
De rand hoeft niet helemaal rondom omdat de volgende rozet erin moet passen, er ligt een stapeltje stofjes klaar om weer een combinatie te maken en dat is best een klusje.
Verder heb ik deze week alleen maar andere klussen geklaard, bij de KPN heb ik een ander abonnement genomen en daar horen een kastje en kabels bij. En met de hulp van de helpdesk heb ik het boeltje aangesloten. Ik had digitenne maar dat gaat er binnenkort uit, en had ook een steeds slechtere kwaliteit. Wat een regiment aan zenders heb ik erbij gekregen, maar mijn vertrouwde regiozender was ik finaal kwijt en dat zat me niet lekker. Ook de afstandsbediening is een hele wereldreis maar stukje bij beetje kom ik eruit. En gisteravond heb ik ook RTV Utrecht gevonden. Ook de lelijke kabel heb ik weggewerkt in een kabelgootje. Het volgende hoofdstuk was een nieuwe printer, voor dat soort zaken moet je toch even gaan zitten. Ik kan nu weer scannen, Kopiëren en printen, wel zo fijn. En hij is draadloos, wat een techniek ik kan nu ook zo vanaf mijn tablet printen, het blijft me verbazen. Aan het einde van het verhaal ben ik nog even naar het milieupunt gereden om de oude printer en nog wat andere kleine zaken weg te brengen. Wat ik ben veel te trots op mijn opgeruimde huisje. Een minpuntje van de week was dat het voetje van mijn naaimachine ineens los raakte en ik met een piepklein schroefje in mijn hand zat, en net nu ik weer lekker de gang had met mijn quilt. Dus nu moet ik hem even weg gaan brengen als ik weer vrij ben, maar aan patchwork geen gebrek.
Ik snak ernaar dat onze bee weer van start gaat, nog een weekje , want dat heb ik echt gemist.

Het wordt qua weer een mooie week dus iedereen, geniet ervan.
Groeten van Ria ;0))
                      
 

7 opmerkingen:

 1. Wat een technische misère weer Ria. We hebben een hoop plezier van al die apparaten maar als er iets mee is kost het een hoop tijd en gedoe. Ik hoop dat je naaimachine snel weer op orde is. Fijn weekend, liefs Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat knap dat je dit allemaal kunt aansluiten... Maar heerlijk dat het alles weer naar behoren werkt en gebruikt kan worden. Je kunt eigenlijk niet meer zonder hè...
  Ik vind je rozet zo prachtig, mooie heldere kleuren... Ja, ik word er vrolijk van!
  Fijn weekend (mooi weer!) en groetjes v. Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo Ria, je bent een kei daarin lees ik hier zo maar, ik snap helemaal niets van aansluitingen en kabels en afstand bedieningen. Gelukkig heb ik wel verstand van quilten en ik vind je cirkel prachtig!!! Toch een groot karwei om het uit te halen hé?
  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Knap dat je alles weer goed aangesloten hebt. Een heel fijne week.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo te lezen, ben je al net zo handig met technische/computer/tv zaken als met handwerk!! Wat goed dat je dat allemaal zelf voor elkaar krijgt.
  En een foutje in zo'n rand, dat is geen wonder, maar je hebt het al weer mooi hersteld. Die rozetten lijken me toch zó leuk om te doen. Veel denkwerk natuurlijk, maar het resultaat vind ik prachtig! Fijne week verder.

  BeantwoordenVerwijderen