zaterdag 5 september 2015

Bee van de Breukelse Bijtjes.

Het was fijn om dinsdag weer samen te zijn, er was genoeg stof tot praten . Maar natuurlijk was er niet stil gezeten in de tussentijd, en hier volgt een kleine impressie van de dag.
 Janny's zus was toe aan nieuwe kussens op de bank, en Janny bedacht dat zij van een workshop twee fleurige lappen had, mooie rand eromheen, en een zus verrast.
 Dat Marry een heerlijke pan soep kan koken is bekend en ook haar voorliefde voor felle kleuren. En deze keer had ze enorme blokken van Kaffe Fasset stoffen gemaakt en zo is er weer een een persoons sprei geboren.
Annelies kocht ooit een pakket maar vond het veel te groot worden, dus ze heeft er kleinere seizoensquilts van gemaakt, zie hier de winter.
Zelf heb ik het cadeau voor mijn collega afgemaakt.
En zie hier het eindresultaat, mij benieuwen hoe ze het vindt.
En ja dan mijn goede voornemen, het afmaken van mijn Dear Jane, het middenstuk is al een paar jaar klaar evenals een gedeelte van de rand. De klad kwam er in toen het vorige blog strandde. Veel bloggers moesten opnieuw beginnen, en van mijn blog kon ik helemaal niets meer terug vinden.
Destijds deed ik mee met een groep om toch vooral door te gaan met Jane, maar helaas ben ik toen afgehaakt en belande ze in  de kast. Nu ben ik van plan om het een en ander af te gaan maken en deze is er één van.
 
En het viel best tegen om de draai weer te vinden, de afgelopen jaren heb ik zoveel andere technieken gedaan en dit was wel weer even wennen. Maar zoals jullie zien er is weer een puntje klaar en nu even doorbijten, want zo voelt het op dit moment.

Dit was het wel weer voor deze week, ik ben druk bezig met mijn lappenkast op te ruimen en af en toe wat lapjes en boeken te verkopen op FB, en ik moet zeggen het lukt aardig. Als dan ook de kast weer netjes is kan ik weer op volle toeren genieten van onze hobby.
Iedereen een fijne week en groeten van Ria '0))
  

4 opmerkingen:

 1. Oh, wat een afmeting... Lastig fotograferen hè..
  Maar je DH is veel te mooi om niet af te maken!
  Veel kleine priegelstukjes zijn het, maar ik vind het zo'n bijzondere quilt!

  Fijn weekend, groetjes v. Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed dat je verder gaat met Jane. Als je de smaak weer te pakken hebt gaan de punten vast heel snel. Zonde om op de plank te laten liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie quilts en wat een leuk kussen. Goed ddat je weer aan je Jane verder gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een ijverige Bijtjes.... supermooi allemaal.... zet 'm op met je DJ..... gaat lukken weet ik zeker.....
  Steekjesgroetjes

  BeantwoordenVerwijderen