zaterdag 7 november 2015

Een heel klein blogje.

Een klein laat blogje want het was een drukke dag vandaag, vanmorgen belde onze zaterdaghulp af omdat ze ziek was en met die stem had ze ook echt niet kunnen werken. Wat nu, de hele dag met twee personen was niet echt een optie, dus een andere flex gebeld, ze kon drie uurtjes komen dus we hebben vanmorgen koffie kunnen drinken en ook nog kunnen lunchen. Daarna hebben we het met z'n tweetjes opgelost. Vooral de tweede helft van de middag was iedereen het bed uit en is het beredruk geweest maar niet te lastig dus we konden het aan. We hebben om 5 uur de deur dicht gedaan en waren moe maar voldaan. Een voorproefje voor de drukke maanden.
Maar er zijn ook weer twee punten klaar voor Jane, de gele en de rode, goed gelukt vind ikzelf. Dus deze rij schiet ook al weer op want hier zijn nog drie punten in het archief.
 Ook was het deze week weer tijd voor de lapjesruil en had weer met veel plezier een pakketje samengesteld voor Tina uit De Wijk, gelukkig was zij er ook erg blij mee.
Ik heb even besloten om niet meer mee te doen, misschien in de toekomst, en wil ook Ria Visser bedanken voor alle moeite die zij doet om alles goed te laten verlopen, dat is een hele klus en het is ook leuk om te ruilen.

Volgende week hebben we een kleine bee en ik ga morgen een blok voorbereiden dat ik dan in elkaar kan zetten.
Nu ga ik even bijkomen van dit pittigge weekje, een hele fijne week en tot volgende week.
Groeten van Ria ;0))
 

4 opmerkingen:

 1. Even bijtanken Ria en dan weer volop aan de gang. Fijne zondag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vermoeiend hoor..., zo'n drukke zaterdag na al een week te hebben gewerkt!
  En dan toch nog 2 puntjes gemaakt deze week. Het is best een gepriegel en ik er gaat wel de nodige tijd in zitten. Ik geniet van je mooie stofjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig heb je het kunnen redden met de 3 uurtjes van de flex-hulp. Wel zwaar zo'n hele dag.
  Prachtige puntjes Ria, je hebt weer goed gewerkt.
  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jullie werken hard hoor, maar als het maar plezierig gaat.
  Je DJ groeit gestaag!

  BeantwoordenVerwijderen