zondag 1 mei 2016

Afscheid.

Gisteren was het zover de winkelsluiting is een feit. Wij hadden in februari al gelijk afgesproken om die avond uit eten te gaan. We hebben heerlijk gegeten bij Sumo, en waren erg blij om eindelijk weer de club bij elkaar te hebben. Onze jongste van de vaste ploeg heeft sinds een maand werk bij een andere DA drogist maar kan maar moeilijk wennen.
Na het eten hebben we nog even een afzakkertje genomen, op het Neude bij de Beurs.
Daarna ging iedereen met gemengde gevoelens naar huis, maar er is al een afspraak gemaakt om na de grote vakantie weer bij elkaar te komen. Een zwaar en emotioneel afscheid, maar fijn om te weten dat we ons werk goed hebben gedaan en daar heeft iedereen op haar eigen wijze een steentje aan bijgedragen.
Margret heeft een aparte hobby, het verzamelen van theepotten, zij had dan ook voor iedereen een theepot ingepakt. Dit mooie Blond exemplaar ging met mij mee naar huis, gevuld met hartjes en een brocante labeltje. Zo kunnen we haar nooit meer vergeten en hij krijgt een mooi plekje in huis.

Weer een hoofdstuk gesloten van mijn leven, en gaan we de molen in van een leven dat ik niet graag had meegemaakt maar ik ga mijn best doen om weer iets te vinden, al is het maar voor 3 dagen.
Fijne week en groeten van Ria ;0))

 

5 opmerkingen:

 1. Heb het verhaal in de NRC gelezen. Wat vreselijk. Hoop dat je snel ander leuk werk vind. Groetjes Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes met de nwe draai in je leven te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel succes naar het zoeken voor een nieuwe baan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat goed van jullie om zo met elkaar af te sluiten! En er komt nog een vervolg.., ook dat is goed. Want dat maakt het ietsjepietsje minder definitief. Je raakt elkaar niet helemaal uit het oog.
  Maar het is afschuwelijk dat jullie nu niet meer in de vertrouwde winkel kunnen werken... Dat hakt er flink in. Ik hoop dat je iets vervangends kunt vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Moeilijk maar wel een mooi afscheid! Wens jullie allemaal sterkte! Knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen