zondag 18 december 2016

Kerstblogje.

Het was een druk en rommelig weekje, maar wel heel gezellig. Op maandag had twee dames op koffievisite, zij kwamen vaak bij mij in de winkel maar dan praat je niet uitgebreid over je hobby. We hebben wat quilts bekeken en veel gepraat, het was veel te snel laat, maar voor herhaling vatbaar. Woensdag hadden we bee bij Nel K. en daar heb ik weel lekker verder gequilt aan mijn Lucy, het is wel weer wennen om dit op de hand te doen maar het gaat steeds beter.
Het opzetten van de kerstboom stelde ik steeds weer een dagje uit, in de hal staat het kleintje al twee weken. Maar wil je een beetje plezier hebben van je werk moet hij toch minstens twee weken staan.  en ik ben er blij mee want de laatste dagen is het wel erg duister in huis, en daar kan ik niet zo goed tegen.
Vrijdag na het HH werk en de lunch even naar de Dolder gereden naar Marina.
Daar was ik al een poosje niet geweest, maar ik had kleine bolletjes nodig voor mijn dekentje. Veel kleurtjes voor de variatie, en ze heeft ook grote bollen verloop bollen voor een mooie omslagdoek. Het is paars geworden, hoe kan het ook anders.

Gisteravond ben ik begonnen en toen ik de foto zag , zag ik dat er een fout in zat dus vanmorgen maar even een stukje uitgehaald. Straks weer lekker verder en ik kan niet wachten tot de volgende kleur zich aandiend.
En zo komen we het laatste stukje van het jaar gezellig door, dinsdag weer bee en met kerst heerlijk eten bij mijn zus en zwager.

Ik wens iedereen fijne feestdagen en een goede jaarwisseling.
Groeten van Ria ;0))
   

7 opmerkingen:

 1. Prachtig wordt je omslagdoek, hou wel van paars! En je sfeerhoekje met kerstboom is erg gezellig geworden!
  Fijne kerstdagen en een gelukkig 2017
  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zijn dus leuke vooruitzichten voor komende week. Wat fijn dat jullie als zussen kerst kunnen vieren. Heerlijk genieten hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk is dat Ria, die sneeuwbol met je quiltwerkerin. Hoe doe je dat? Prachtige wol heb je gekocht. Dat kleurverloop nodigt altijd erg uit tot doorwerken, omdat je nieuwsgierig bent hoe het eruit zal zien. Ik wens je fijne dagen, doe rustig aan en doe José en Herman de groetjes van me. Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja een beetje licht in de Kerstboom maakt het toch wel een beetje gezellig thuis. Ik wens jou ook fijne dagen en een goed 2017 toe.
  Veel plezier met alles waar je mee bezig bent.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijk creatieve dagen heb je gehad afgelopen week Ria. Fijn om te horen, dat zal je vast goed doen. Ik zie eerlijk gezegd het foutje in de omslagdoek niet, maar goed, ik ben dan ook geen breier ;-) Ik wens jou natuurlijk ook hele fijne feestdagen toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je dagen zijn gevuld met allemaal leuke dingen. En wat gaat de tijd toch snel hè.. Alweer kerst! Je, je boom moet je niet te laat optuigen hoor, anders heb je er zo kort plezier van. En na 1 januari ben ik hem eigenlijk altijd meteen zat, gek is dat toch...
  Jij ook hele fijne dagen gewenst, Ria!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen